28 Νοε 2009

Μπασινάς: «Σέβομαι την απόφαση του Ρεχάγκελ»

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Όταν αποφασίζει να το κάνει, όμως, δεν μασάει τα λόγια του. Ο λόγος, για τον Άγγελο Μπασινά, έναν παίκτη που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας μάλιστα συμπληρώσει τις 100 συμμετοχές φορώντας το εθνόσημο στο στήθος. Ο διεθνής μέσος, μίλησε στη «SportDay» για την Εθνική ομάδα, τον Ότο Ρεχάγκελ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ενώ αποκάλυψε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Μαγιόρκα.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Άγγελου Μπασινά στη Sportday

Όσον αφορά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τη κριτική που έχει δεχτεί όλο αυτό το διάστημα, τόνισε πως «η Εθνική ομάδα εδώ και οκτώ χρόνια βρίσκεται σταθερά σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ας σταματήσει λοιπόν η γκρίνια γιατί δεν της αξίζει», ενώ για το ότι δεν έχει κληθεί στα τελευταία παιχνίδια από το Ρεχάγκελ, πρόσθεσε «Δεν θεωρώ ότι είναι κακό, ούτε προβληματικό που δεν με καλεί στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής ο προπονητής. Είναι σεβαστή η απόφαση του».

Κληθείς ωστόσο, να απαντήσει για τον αν ποτέ έχει μετανιώσει για κάποια απόφαση που έχει πάρει στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, απάντησε «ίσως ήταν λάθος μου το γεγονός ότι γύρισα στην Ελλάδα μετά τη Μαγιόρκα. Και δεν το λέω λόγω ΑΕΚ. Εννοώ ότι γενικώς ίσως δεν θα έπρεπε να επιστρέψω στην Ελλάδα, ίσως έπρεπε να το κυνηγήσω περισσότερο για να συνέχιζα στο εξωτερικό. Δεν μετανιώνω όμως».

Επιπλέον, δεν δίστασε να εκφράσει τη μεγάλη του επιθυμία και προτίμηση, να κλείσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνιζόμενος σε σύλλογο του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην πρώην του ομάδα τη Μαγιόρκα, εξηγώντας τους λόγους «Θα ήθελα πολύ να κλείσω την καριέρα μου στη Μαγιόρκα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου σε αυτή την ομάδα. Πέρασα πολύ όμορφα, έζησα την εμπειρία του ισπανικού πρωταθλήματος και έκανα πολλούς φίλους με τους οποίους εξακολουθώ να κρατάω επαφή. Συν της άλλοις από οικογενειακής πλευράς ήταν ένα πολύ καλό περιβάλλον για μένα. Πιστεύω, πάντως, ότι το που θα τελειώσω την καριέρα μου δεν είναι κάτι που προσχεδιάζεται. Ο χρόνος θα δείξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES