27 Νοε 2009

Νέμεθ: «Μένω και με μεταγραφή στην ΑΕΚ»


Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να παραμείνει στην Ένωση ακόμη και μετά τη λήξη του δανεισμού του από τη Λίβερπουλ. Ο Ούγγρος επιθετικός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», σύγκρινε τους οπαδούς της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ με της αγγλικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που ήταν κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν.

«Οι φίλαθλοι που με συναντούν στο δρόμο, μου λένε ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, για πολύ μεγαλύτερα πράγματα και όχι για αυτά που συμβαίνουν όσο καιρό βρίσκομαι εδώ. Ο κόσμος του συλλόγου είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Σίγουρα είναι πολύ πιο ενθουσιώδης από τους οπαδούς της Λίβερπουλ», ανέφερε αρχικά ο 20χρονος στράικερ και πρόσθεσε:

«Την ατμόσφαιρα που έζησα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν την έχω ξαναζήσει. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν είχαμε πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία, τι θα ήταν ικανός να κάνει αυτός ο κόσμος; Τώρα πάντως που τα πράγματα είναι δύσκολα, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια των φιλάθλων μας».

Αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και αν αυτά επηρεάζουν τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες του, τόνισε: «Στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο η ΑΕΚ και πώς θα την βοηθήσω σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο, ξεχνώντας τα όποια προβλήματα».

Καταλήγοντας, ωστόσο, γνωστοποίησε ότι: «Νομίζω πως όταν έρθει η ώρα και αν τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μείνω και με μεταγραφή στην ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES