27 Νοε 2009

Έξι προβλήματα για τον Τεννέ

Νέοι… «πονοκέφαλοι» για τον Μπάμπη Τεννέ προέκυψαν στον ΑΟ Κέρκυρα. Ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Ιωάννου στην χθεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στα Γαζάτικα αισθάνθηκε ενοχλήσεις, αλλά αρχικά δεν δόθηκε μεγάλη σημασία. Τελικά, όμως, διεγνώσθη κάκωση στον τετρακέφαλο και δεν προπονήθηκε σήμερα. Το απόγευμα θα υποβληθεί σε εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας, τον Αλέκο Κοσκινά, και δεν αποκλείεται να κάνει και μαγνητική. Με τα τωρινά δεδομένα, κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του 32χριονου κεντρικού αμυντικού στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Επίσης, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, που μόλις ξεπέρασε την ίωση που είχε, χθες ακολούθησε μεν το κανονικό πρόγραμμα, όμως στο «οικογενειακό» δίτερμα που έγινε, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον αχίλλειο και τελικά διεγνώσθη τενοντίτιδα. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης και από το ιατρικό επιτελείο θα γίνουν προσπάθειες να προλάβει το ματς της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, ο Φαμπρίς Ρεπερνέ, ο οποίος στις προηγούμενες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, πλέον ανεβάζει ρυθμούς κι εκτιμάται πως ο Γάλλος μπακ-χαφ θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Εξάλλου, από τις προπονήσεις απουσιάζουν ο τραυματίας Μπαλί Σμαρτ (βρίσκεται στην Αγγλία) και ο Σπύρος Μπράτος που ταλαιπωρείται από ίωση.

Όσον αφορά τον Γιώργο Παρασκευαϊδη, πηγαίνει μεν στο γήπεδο, όμως δεν είναι ακόμη σε θέση να προπονηθεί κι εκτιμάται πως θα επανέλθει σε περίπου δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES