27 Νοε 2009

Κωστίκος: «Αγώνας-κλειδί για τον ΠΑΟΚ».

Καθοριστικής σημασίας για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, χαρακτήρισε το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Κωστίκος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε στην άσχημη κατάσταση που θα βρει την αντίπαλο της η ομάδα του Σάντος και την χαρακτήρισε ευκαιρία, ώστε να αποσπαστεί βαθμολογικά και να εδραιωθεί στην τρίτη θέση.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ. Θα το χαρακτήριζα αγώνα-κλειδί, αφού αν κερδίσει, εδραιώνεται στην τρίτη θέση και απομακρύνεται από την ΑΕΚ», ανέφερε στο «Τρίτο Ημίχρονο» ο Κωστίκος. «Η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα, αλλά δεν παύει να είναι ΑΕΚ», προσέθεσε, για να συμπληρώσει ωστόσο:

«Eίναι μια ομάδα χαμένη στο διάστημα, δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, δεν μπορεί να σταθεί στον αγωνιστικό χώρο. O ΠΑΟΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν και να δείξει μια καλή αμυντική συμπεριφορά. Στον αγώνα με τον Άρη, εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες και πρέπει να το κάνει και τώρα. Η ομάδα έχει ένα στυλ και με αυτόν τον τρόπο θα παίξει. Δεν νομίζω ότι θα παίξει διαφορετικά αύριο».

Ο Κωστίκος, εξάλλου, αφού στάθηκε και στη μεγάλη σημασία της επιστροφής του Μουσλίμοβιτς στα γκολ, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια:

«Ο Βιεϊρίνια ήταν η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού. Είναι ο παίκτης που θα πάρει πρωτοβουλίες, που θα παίξει ένας εναντίον ενός. Είναι αυτός που δίνει μια διαφορετική πινελιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES