27 Νοε 2009

Ίβανσιτς: «Νιώθω πανευτυχής και... αποδεκτός στη Μάιντς»

Μετά από μία χρονιά παραγκωνισμού στον Παναθηναϊκό, η Μάιντς ήταν το καλύτερο «φάρμακο» για την αυτοπεποίθηση του Αντρέας Ίβανσιτς. Μιλώντας στην «Kleine Zeitung», ο Αυστριακός μέσος δήλωσε πολύ χαρούμενος που διαπρέπει με τη νεοφώτιστη ομάδα-έκπληξη της Bundesliga, όπου αισθάνεται αποδεκτός.

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό να βρίσκομαι σε έναν σύλλογο, στον οποίο είμαι αποδεκτός. Από το πρώτο δευτερόλεπτο ένιωσα πολύ όμορφα στη Μάιντς. Κι αν έχεις κάποια προσωπικά επιτεύγματα, κερδίζεις την αναγνώριση μέσα στις τάξεις της ομάδας», δήλωσε ο «Ιβ» και πρόσθεσε: «Είμαι πανευτυχής που ο κόσμος εκτιμά τις εμφανίσεις που κάνω στη Γερμανία. Με 22 βαθμούς έχουμε βρεθεί σε μία πολύ καλή θέση και το απολαμβάνουμε όλοι στην ομάδα. Παίζουμε καλό κι επιθετικό ποδόσφαιρο, γνωρίζοντας τι ζητάμε στο γήπεδο, γι’αυτό έχουμε και καλά αποτελέσματα».

Το γερμανικό πρωτάθλημα είναι... άλλος κόσμος για τον 26χρονο χαφ. «Είναι πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι στα γερμανικά γήπεδα. Η Bundesliga διαθέτει μερικά από τα ομορφότερα στάδια του κόσμου και η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Το πρωτάθλημα είναι δυνατό, με πολλές καλές ομάδες και πραγματικά το διασκεδάζω».

Ο Αντρέας Ίβανσιτς νιώθει έτοιμος να αντιμετωπίσει και τις δύσκολες ημέρες που (νομοτελειακά) θα έρθουν. «Ασφαλώς θα υπάρχουν και άσχημες στιγμές, είναι φυσιολογικό. Όμως αισθάνομαι κάθε μέρα καλύτερος και θέλω να σταθεροποιηθώ σε υψηλά επίπεδα απόδοσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES