27 Νοε 2009

Με αγωνία η αναμέτρηση στο Περιστέρι

Σε μπελάδες θα βρεθούν οι Γιώργος Δώνης και ο Γιώργος Παράσχος στην περίπτωση που το αποτέλεσμα του αγώνα θα είναι αρνητικό. Έτσι το ματς του Ατρόμητου με το ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Super League: Με αγωνία η αναμέτρηση στο Περιστέρι"Ο προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα και όταν κάτι πρέπει να αλλάξει, συνήθως αυτός είναι ο προπονητής", είναι λόγια τα οποία μέσα από τις δηλώσεις τους έχουν παραδεχτεί μεγάλοι τεχνικοί σε όλο τον κόσμο.
Γινόμαστε υπερβολικοί πολλές φορές με αυτόν τον κανόνα και δυστυχώς είναι κάτι που έχει δυνατή ισχύ στην χώρα μας. Μέσα από την εμπειρία μας διαπιστώνουμε πως υπήρξαν προπονητές οι οποίοι αποχώρησαν από τους συλλόγους τους μετά από 2-3 αγωνιστικές. Συμβαίνει όμως και σε ανάλογες περιπτώσεις με τεχνικούς χωρίς να έχει αρχίσει καν το πρωτάθλημα.
Οι Γιώργος Δώνης και Γιώργος Παράσχος θα παραταχθούν την Κυριακή στον Περιστέρι με αγωνία όπως επίσης και υπό την κρίση από τις διοικήσεις των ομάδων τους.
Το «τρένο» έχει... σφυρίξει μόλις δυο φορές
Με τις πρώτους αγώνες ο Γιώργος Δώνης ήρθε αντιμέτωπος με τους οπαδούς του Ατρόμητου και την αμφισβήτηση που έδειξαν προς το πρόσωπό του αφού όπως είναι φυσικό ύστερα από την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία έχουν απαιτήσεις.
Το τρένο του Δώνη έχει «σφυρίξει» μόλις δύο φορές αφού η ομάδα του είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας. Την πιο σωστή στιγμή καλωσόρισαν τις δύο νίκες αφού ο 40χρονος έπαιζε το κεφάλι του στο ματς με τον Λεβαδειακό όπου και κέρδισε με 3-0.
Το ταξίδι στην Τρίπολη στην αμέσως επόμενη αγωνιστική συνδυάστηκε και με μια μεγάλη νίκη με 1-2 επί του Αστέρα Τρίπολης. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, με τον Ατρόμητο να αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές.
Με την απαίτηση των οπαδών και ύστερα από τα επεισόδια στο Περιστέρι απαίτησαν από τον Ιδιοκτήτη του Ατρόμητου να διώξει τον Γιώργο Δώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES