5 Οκτ 2009

blanco-serres.jpgΜπορεί οι πρώτες προσπάθειες της ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισμαέλ Μπλάνκο να έχουν πέσει στο κενό, αλλά η Ένωση ετοιμάζει ρελάνς. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Αργεντινό επιθετικό όταν θα βρεθεί στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή για να συζητήσουν τη νέα πρόταση . Όχι Τζιμπούρ σε πρόταση από το Κατάρ. 


Νέα πρόταση σε «Ζορό»

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ κρίσιμη όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ισμαέλ Μπλάνκο. Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει ο μάνατζερ του Αργεντινού, Χουάν Μπέρος ώστε να συζητήσουν με τον Νίκο Θανόπουλο τη νέα πρόταση που θα καταθέσει η ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ προτίθεται στις τελικές συζητήσεις να προτείνει νέο βελτιωμένο συμβόλαιο στον 26χρονο επιθετικό. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν οι «κιτρινόμαυροι» θα αγγίξουν τις 800.000 ευρώ. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό πότε θα συναντηθούν οι κ.κ. Θανόπουλος και Μπέρος.

Δε πάει Κατάρ ο Τζεμπούρ

Ο Ρέφικ Τζιμπούρ δε βρίσκεται στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και όπως είναι λογικό στην Αλγερία, αποτελεί πρώτο θέμα, αφού ο Τζιμπούρ αποτελεί από τις βασικές μονάδες της εθνικής ομάδος της χώρας. Για το λόγο αυτό πρότειναν στον επιθετικό της ΑΕΚ το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για λίγους μήνες στο πρωτάθλημα του Κατάρ, ώστε να έχει παιχνίδια στα πόδια του. 

Ο ίδιος όμως, ο Τζιμπούρ δεν ήθελε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο αυτό και πλέον οι συμπατριώτες του τον πιέζουν να βρει μια λύση με την «Ένωση». Ο 25χρονος επιθετικός έχει πάρει το μήνυμα ότι εφόσον δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, τότε θα μείνει εκτός αποστολής για το Κόπα Άφρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES