5 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Να παραμείνει «ζωντανή»

Το «διπλό», με το οποίο θα παραμείνει «ζωντανή» και θα ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλει απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) η ΑΕΚ στην έδρα της Skoda Ξάνθης. Στην «Ένωση» επιθυμούν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τις υποχρεώσεις τους, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το διάστημα που μεσολάβησε από τη μεγάλη νίκη του «δικέφαλου» απέναντι στην Μπενφίκα δεν ήταν μεγάλο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει κάποια πράγματα εν όψει του αγώνα με τους Ακρίτες.

Εξάλλου, σε ακόμη ένα ματς ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα αναγκαστεί να παρατάξει με ελλείψεις την ομάδα του. Ωστόσο, μετά το παιχνίδι με τη Skoda θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε αυτά που θέλει και οι ποδοσφαιριστές να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του.

Ο «Ντούσκο» αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 4-2-3-1, τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Άρσε και Καράμπελας. Ως αμυντικοί μέσοι θα αγωνιστούν ο Γιάχιτς και ο Μάκος, έχοντας στα πλάγια τον Σκόκο (δεξιά), τον Λεονάρντο (αριστερά) και πιο μπροστά τον Γκερέιρο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπλάνκο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λούκατς, Γκέντσογλου, Ιορντάκε, Ταχτσίδης, Μαντούκα, Γεωργέας, Κουτρομάνος και Χέρσι. Ο Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει τους Νέμεθ, Ζεράλντο και Ενσαλίβα, ενώ νοκ άουτ έμειναν οι Καφές και Χουανφράν.

Βελτιωμένη πρόταση σε «Ζορό»

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ισμαέλ Μπλάνκο, αφού θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Αργεντινού, Χουάν Μπέρος. Την Παρασκευή ο Νίκος Θανόπουλος επικοινώνησε με τον ατζέντη του «Ζορό» και του ζήτησε να έρθει για να δοθεί τέλος στο «σίριαλ».

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ προτίθεται στις τελικές συζητήσεις να προτείνει νέο βελτιωμένο συμβόλαιο στον 26χρονο επιθετικό. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν οι «κιτρινόμαυροι» θα αγγίξουν τις 800.000 ευρώ (όσα λαμβάνει ο Μαϊστόροβιτς). Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό πότε θα συναντηθούν οι κ.κ. Θανόπουλος και Μπέρος.

Το «όχι» του Τζεμπούρ

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για λίγους μήνες στο πρωτάθλημα του Κατάρ πρότειναν η Αλγερινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο προπονητής της χώρας, Ραμπάχ Σαντάν, στον Ράφικ Τζεμπούρ. Ο λόγος είναι ότι ο επιθετικός της ΑΕΚ είναι από τους ποιοτικότερους της Αλγερίας και δεν θέλουν να χάσει τη φόρμα του.

Παρόλα αυτά, ο 25χρονος στράικερ απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση και οι συμπατριώτες του τον πιέζουν να βρει μια λύση με την «Ένωση».

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αλγερίας έχει πει στον «τρομοκράτη» πως αν παραμείνει ανενεργός, τότε δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα. Η εικοσαήμερη άδεια του Τζεμπούρ τέλειωσε, αλλά ο παίκτης έχει υποχρεώσεις με την εθνική του.

Τι θα κάνουν οι «ανενεργοί»;

Το τελευταίο διάστημα δεν κουνιέται φύλλο στα διοικητικά της ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στους ανενεργούς μετόχους της ΠΑΕ και τη θέση που θα λάβουν πριν φτάσει στην Αθήνα ο Νίκος Νοτιάς.

Όπως έχει γίνει γνωστό, κάποιοι εξ’ αυτών εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, με συγκεκριμένους όρους που έχουν να κάνουν με τη διοίκησή της και τον πρόεδρο, Νίκο Θανόπουλο. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, χωρίς να κρυφτούν από τον κόσμο της «Ένωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES