5 Οκτ 2009

Η Ξάνθη δεν είναι Μπενφίκα!

Στην Ξάνθη σήμερα η ΑΕΚ θα… εξαργυρώσει την επιταγή της νίκης επί της Μπενφίκα την Πέμπτη. Κι αυτό θα γίνει μόνο αν κερδίσει. Αν δεν τα καταφέρει η επιταγή θα μοιάζει… ακάλυπτη και η ομάδα θα επιστρέψει στην προ τετραημέρου ψυχολογία που μόνο καλή δεν ήταν.

Το ματς με την ακριτική ομάδα κρύβει πολλές περισσότερες παγίδες από τον αγώνα με τους Πορτογάλους. Η Μπενφίκα παρατάχτηκε στο γήπεδο για να παίξει μπάλα κι αυτό έκανε. Έτσι βοήθησε και τους «κιτρινόμαυρους» να παίξουν ποδόσφαιρο και να καταθέσουν στο χορτάρι τις αρετές τους στο δημιουργικό κομμάτι.

Στην Ξάνθη το πιο πιθανό είναι να δούμε την γηπεδούχο ομάδα σε αρκετά αμυντική αντιμετώπιση του αγώνα κι εκεί η ΑΕΚ πρέπει να δείξει ότι διαθέτει κι άλλες αρετές. Θα πρέπει να βρει τρόπους να φτάσει κοντά στην εστία του αντιπάλου και να τον φέρει αντιμέτωπο με την ορμή της.

Να κάνει ευκαιρίες και τότε θα προκύψει και το γκολ. Κι αν γίνει αυτό νομίζω ότι όλα θα είναι πιο εύκολα. Ότι και να πιστεύουν στην Ξάνθη, όποια κι αν είναι τα όνειρά τους, το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους παίκτες του.

Κερδίζουν, συντηρούν την καλή ψυχολογία και την ηρεμία εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος και πάνε στην διακοπή για να τελειοποιήσουν πράγματα και να επανέλθουν ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES