5 Οκτ 2009

Ενδεκάδα που κερδίζει...

pao_aek_finale.jpg... δεν αλλάζει λένε και αυτό αναμένεται να κάνει και ο Χενκ τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός θα παρατάξει τους ίδιους ένδεκα που πήραν τη νίκη κόντρα σε ΑΕΚ και Ντιναμό Βουκουρεστίου. Όπως όλα δείχνουν πάλι μένει εκτός ο Τζιμπρίλ Σισέ που μέσα στην εβδομάδα θα ταξιδέψει στο Αμπιτζάν για τη κηδεία του πατέρα του.


Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ξεκινήσει το ματς με τη Λάρισα με τον Αλέξανδρο Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Γιόσου Σαριέγκι με τον Ματίας Μπιάρσμιρ έχοντας δεξιά τον Λουκά Βύντρα και στα αριστερά τον Σεντρίκ Καντέ.  Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης, ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Λέτο και στο δεξί ο Γιώργος Καραγκούνης ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Πάντως με τον Ολλανδό τεχνικό κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την 11άδα με τους Σωτήρη Νίνη και Τζιμπρίλ Σισέ να έχουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστούν. Ο νεαρός μέσος πάντως αποχώρησε από την προπόνηση καθώς ένα σουτ του Σιμάο τον βρήκε στο μάτι, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό. Ο Χενκ τεν Κάτε φοβήθηκε μήπως ο Σεϊταρίδης επιβαρυνθεί απότομα λόγω και της εθνικής και για αυτό τον άφησε εκτός αποστολής για το σημερινό ματς.

Παρών στη κηδεία ο Τζιμπρίλ
Ο Τζιμπρίλ Σισέ θρηνεί τον χαμό του πατέρα του και μέσα στην εβδομάδα θα ταξιδέψει στο Αμπιτζάν για την κηδεία. Ο Γάλλος φορ του Παναθηναϊκού μίλησε στην «La Provence»:  «Είμαι πολύ λυπημένος και βαθιά επηρεασμένος, όπως φυσικά και όλη η οικογένεια μου. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω στο Αμπιτζάν για να παραστώ στην κηδεία του».

Μικρά – μικρά από τον Τύπο
Στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί απόψε ο Ότο Ρεχάγκελ για να παρακολουθήσει τους πράσινους διεθνείς.
Αύριο αναχωρεί για τη Βραζιλία ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Περίπου 25.000 φίλαθλοι αναμένονται για να παρακολουθήσουν το ματς με τη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES