5 Οκτ 2009

ΠΑΟ: Στον πάγκο ο Σισέ;

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Τζιμπρίλ Σισέ να καθίσει στον πάγκο για δεύτερη φορά, στο αποψινό (21: 15 – Novasports 1) παιχνίδι με τη Λάρισα. σύμφωνα με αυτά που έδειξε και είπε χθες ο Χενκ Τεν Κάτε στους παίκτες του. Εκτός ενδεκάδας και ο Σωτήρης Νίνης. Αλλαξε γνώμη για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη ο Ολλανδός και τον «έκοψε» από την αποστολή. Στην Εθνική Σουηδίας ο Ματίας Μπιάρσμιρ.

Χωρίς Σισέ και Νίνη;

Με ενδεκάδα… Ντιναμό σκέφτεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό, στο αποψινό παιχνίδι με τη Λάρισα, ο Χενκ Τεν Κάτε. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και ο Σωτήρης Νίνης, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο Βουκουρέστι.

Ο Ολλανδός προπονητής, λοιπόν, θα παρατάξει την ομάδα του με ένα 4-2-3-1. Χθες δοκίμασε την εξής διάταξη: ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη.
Ο Τεν Κάτε άφησε εκτός αποστολής τον Σεϊταρίδη, παρά τα όσα έβγαιναν προς τα έξω. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλει να ρισκάρει ακόμη και θα περιμένει δυο εβδομάδες για να τον έχει απολύτως έτοιμο και να τον χρησιμοποιήσει. Δεν αποκλείεται ο Ελληνας μπακ θα παίξει στο παιχνίδι με την Καβάλα.

Στην Εθνική ο Μπιάρσμιρ

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ματίας Μπιάρσμιρ ανάγκασαν τον Λαρς Λάγκερμπακ να καλέσει τον αμυντικό του Παναθηναϊκού στην Εθνική Ανδρών Σουηδίας, κάτι που χαροποίησε τον παίκτη. Ο 23χρονος θα παίξει στα παιχνίδια με Δανία (10 Οκτωβρίου) και Αλβανία (14 Οκτωβρίου). Ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στα οποία οι Σουηδοί παίζουν την πρόκρισή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES