5 Οκτ 2009

«Ήμουν ξεγραμμένος»

oscar1.jpgΕκτός από τους τους τρεις βαθμούς και την εμφάνιση στην Λιβαδειά, ο Ολυμπιακός είχε κι άλλα οφέλη από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ένα από αυτά ήταν ότι κατάφερε να κερδίσει ποδοσφαιριστές που μέχρι πριν λίγο διάστημα δεν υπολόγιζε. Ένας από αυτούς είναι ο Όσκαρ, ο οποίος δήλωσε ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια τον είχε ξεγραμμένο.


«Ήταν ότι χρειαζόμουν αυτή τη στιγμή. Νιώθω πολύ καλά που έπαιξα επιτέλους. Χάιρομαι που είχα την ευκαιρία να δείξω ότι είμαι εδώ και θέλω και μπορώ να βοηθήσω. Ο προηγούμενος προπονητής δεν με υπολόγιζε, με είχε ξεγράψει. Δεν ήταν ότι καλύτερο για μένα. Ήμουν πικραμένος. Τι αλλάζει τώρα με τον Ζίκο; Προφανώς ότι παίζω επιτέλους Φαίνεται να με υπολογίζει. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα για μένα. Εγώ εδώ θα είμαι και θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο για την ομάδα».

Στη συνέχεια ο Όσκαρ τόνισε πως είναι έτοιμος να προσφέρει όπου του ζητήσει ο προπονητής του. «Αισθάνομαι και εγώ ότι πήγαν καλά. Έπαιξα αριστερά αλλά δεν ήταν πρόβλημα. Δεν με ένοιαξε. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και από εκεί. Να παίζω θέλω και να δείχνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Είτε αριστερά, είτε δεξιά, είτε στον άξονα, εγώ θα προσπαθώ για το καλύτερο που μπορώ. Η ομάδα δείχνει ένα πολύ καλύτερο και επιθετικό πρόσωπο με το νέο προπονητή και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει χαρά και στους οπαδούς μας, αλλά και εμείς ικανοποιούμαστε».


Ντουντού: «Ξεκούραση και δουλειά»

Να εκμεταλλευτούν την διακοπή του πρωταθλήματος θέλουν στον Ολυμπιακό προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους εν όψει της συνέχειας. Αυτό τόνισε και ο Ντουντού, ο οποίος αρχικά μίλησε για τη νίκη επί του Λεβαδειακού. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κυρίως επειδή προερχόμασταν από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στο ματς με την Άρσεναλ. Προσπαθήσαμε όλοι και κάναμε μια καλή εμφάνιση. Στο β΄ ημίχρονο ρίξαμε το ρυθμό μας, αλλά αυτό είναι λογικό όταν το σκορ είναι 3-0 και έχει προηγηθεί ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη».

Όσο για τη συνέχεια ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού είπε: «Τώρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε στη διακοπή του πρωταθλήματος και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Τώρα είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και αν ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισει τη Λάρισα θα παραμείνουμε πρώτοι. Κάτι που θέλουμε να κάνουμε σε όλη τη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES