5 Οκτ 2009

ΠΑΟΚ: Στηρίζει τον Σάντος!

Απίθανό μοιάζει το σενάριο να απολυθεί ο Φερνάντο Σάντος, ύστερα από αρνητικό αποτέλεσμα στον αποψινό (19:00, Novasports 1) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης προτίθεται να στηρίξει τον Πορτογάλο τεχνικό, ακόμα και αν σήμερα δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Ο πρόεδρος του «δικεφάλου», εκτός του ότι πιστεύει πολύ τον Σάντος, θέλει να περάσει το μήνυμα ότι ανήκουν στο παρελθόν οι συχνές αλλαγές προσώπων στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και θέλει να τον στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή. Αυτή τη στιγμή ο Σάντος βρίσκεται στο επίκεντρο, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων της ομάδας.

Άλλωστε, όταν περίπου 100 οπαδοί της ομάδας πήγαν στην προπόνηση, του είχαν πει: «εσύ δεν φταις, κάτσε στην άκρη». Εξάλλου, ο Ζαγοράκης είχε δηλώσει ότι «σε όποιον δεν αρέσει η φάτσα του Σάντος, να μην έρχεται στο γήπεδο», κάτι που αποδεικνύει τη στήριξη του προέδρου στον προπονητή της ομάδας.

Οι διοικούντες χαρακτηρίζουν κακοήθεια τα όσα λέγονται περί υψηλής αποζημίωσης σε περίπτωση που απολυθεί το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Η αποζημίωση του Σάντος ενδέχεται να ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, όμως αυτό δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή τον Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του.

Μάλιστα, πριν από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Europa League, ο πρόεδρος της ομάδας είχε την πρόθεση να επεκτείνει μέχρι το 2012 το συμβόλαιό του (σ.σ.: το τωρινό λήγει το 2010).

Όπως αναφέρει η «SportDay», στα μέσα Αυγούστου οι δύο πλευρές είχαν συναντηθεί, μίλησαν για το παραπάνω θέμα και είχαν δώσει τα χέρια. Το θέμα θεωρείται τυπικό, ακόμα και αν η ομάδα δεν συνέχισε στην Ευρώπη και δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Με Τσιρίλο κόντρα στον «Γηραιό»

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θέση βασικού θα πάρει ο Μπρούνο Τσιρίλο στο αποψινό (19:00, Novasports 1) παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Ο Ιταλός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του σημερινού ματς, παρότι έχει υποστεί κάκωση στη μύτη.

Οι «ασπρόμαυροι» εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι ο 32χρονος θα παίξει, αφού υπολογίζουν στην ιδιοσυγκρασία του και τη θέλησή του να αγωνιστεί. Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα που δοκίμαζε στις τελευταίες προπονήσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, ο οποίος θα έχει τους Αραμπατζή, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σαβίνι μπροστά του. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Γκαρσία, έχοντας δεξιά τον Φωτάκη και στα αριστερά τον Σορλέν. Στηρίγματα του Παπάζογλου θα είναι ο Κονσεϊσάο (δεξιά) και ο Βιεϊρίνια (αριστερά).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Κοντρέρας, Μπιζέρα, Ιβιτς, Κουτσιανικούλης, Μουν, Λίνο και Βερόν. Εκτός έμειναν οι Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο, Αμπουμπακαρί, Σνάουτσνερ και Φιλομενο.

* Η προϊστορία των αγώνων ΠΑΟΚ – Ηρακλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES