18 Σεπ 2009

Nτεμπούτο Zίκο με ΑΕΚ


O Βραζιλιάνος προπονητής Ζίκο πιάνει σήμερα δουλειά στου Ρέντη, ωστόσο το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει κόντρα στην ΑΕΚ. Ο έμπειρος τεχνικός θα κάνει σήμερα προπόνηση και θα μιλήσει στους παίκτες, κυρίως για να τους τονώσει ψυχολογικά. Ο ίδιος απ' την μεριά του είναι αποφασισμένος να κάνει την καλύτερη δυνατή... πρεμιέρα στο ντέρμπι με την Ένωση.


Ο έμπειρος τεχνικός Ζίκο θέλει να μιλήσει ξανά με τους παίκτες του έτσι ώστε να τους δώσει την κατάλληλη ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια. Ο ίδιος θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος ότι θα δώσουν από εδώ και πέρα το 100% των δυνάμεών τους στ' επόμενα ματς. Αναμένεται μάλιστα να έχει μία ιδιαίτερη κουβέντα με τους Βραζιλιάνους παίκτες της ομάδας.

Ως γνωστόν δεν θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σ' αυτό το ματς θα κοουτσάρουν οι κ.κ. Μπάντοβιτς και Νινιάδης. Ο Ζίκο μπορεί να πιάνει από σήμερα δουλειά, ωστόσο ντεμπούτο θα κάνει κόντρα στην ΑΕΚ. Ένα ματς όπου ο ίδιος θέλει αλλά και είναι αποφασισμένος να κάνει την καλύτερη δυνατή πρώτη παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES