18 Σεπ 2009

Ξυλοδαρμός στο Βελιγράδι!


Ένας 28χρονος οπαδός της Τουλούζ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βελιγράδι έπειτα από τον ξυλοδαρμό από οπαδούς της Παρτιζάν πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Europa League. Ο άτυχος φίλαθλος ξυλοκοπήθηκε στο κεφάλι και στο στήθος, ωστόσο σύμφωνα με του γιατρούς η κατάσταση του βελτιώθηκε ελαφρώς.

Η κατάσταση του είναι καλύτερη από ότι την Πέμπτη. Ανοίγει τα μάτια του και μπορούμε να σταματήσουμε την τεχνητή αναπνοή ώστε να αναπνέει μόνος του. Ελπίζουμε ότι θα ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του τις επόμενες μέρες όμως ανησυχούμε για τους μώλωπες στο στήθος», ήταν τα λόγια του γιατρού Τζόκιτς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης σε υπαίθριο καφέ στο κέντρο του Βελιγραδίου, όταν περίπου 20 οπαδοί της Παρτιζάν με αλυσίδες και ρόπαλα επιτέθηκαν σε φίλους της Τουλούζ τραυματίζοντας τον 28χρονο Γάλλο στο κεφάλι και το στήθος. Παράλληλα, ένας ακόμα οπαδός της γαλλικής ομάδας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο πήρε εξιτήριο την Παρασκευή.

Οι αρχές της Σερβίας έχουν αρχίσει έρευνες για το περιστατικό, ενώ ο δήμαρχος του Βελιγραδίου επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον 28χρονο οπαδό. Ο πρόεδρος της Σερβίας και άλλοι φορείς καταδίκασαν την επίθεση, ενώ ο προπονητής της Τουλούζ, Αλέν Καζανόβα δήλωσε σοκαρισμένος από το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES