18 Σεπ 2009

ΒΟΛΙΔΑ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ: Αντίστοιχη πορεία με πέρυσι


Μετά από μία εξαιρετική σεζόν που συνδυάστηκε με την κατάκτηση όλων των στόχων που είχε θέσει η διοίκηση (κατάκτηση Σούπερ Καπ, Κυπέλλου ΕΠΣΚ, καλή πορεία στο πρωτάθλημα) προστέθηκε σαν κερασάκι στην τούρτα το Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας.

Έτσι, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που η Βολίδα εκπροσωπεί το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο στις Εθνικές κατηγορίες, κατάφερε με τις επιτυχίες που σημείωσε να γίνει ευρύτερα γνωστή, να διαφημίσει την Κέρκυρα και τον Δήμο Αχιλλείων ακόμη πιο πολύ στο πανελλήνιο, να αναγκάσει τους πάντες να τη σέβονται και να την υπολογίζουν και επέδειξε ότι με σωστό προγραμματισμό, οικογενειακό κλίμα, πίστη στις δυνατότητες του Κερκυραίου ποδοσφαιριστή, γίνονται τα πάντα,

Βέβαια, καθοριστικό ρόλο για να έρθουν τόσο μαζεμένες επιτυχίες έπαιξε η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο σε όλους τους τομείς. Η σταθερή διοίκηση εμπνέει εμπιστοσύνη και εγγύηση σε όλους, αρκεί να μη μείνει μόνη της και να τη βοηθήσουν. Η τεχνική ηγεσία έδειξε στοιχεία μεγάλων δυνατοτήτων, με αποτέλεσμα ο Ρομπέρτο Μπολάνο μετά από μια εξαιρετική καριέρα ως ποδοσφαιριστής, να βάζει τις στέρεες βάσεις για μια ανάλογη πορεία ως προπονητής. Το μόνο που πρέπει να γίνει, είναι να αγκαλιάσει την ομάδα πιο πολύ ο κόσμος του νησιού και να την στηρίξει στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ποδοσφαιρική σεζόν 2009-10 είναι προ των πυλών για την κερκυραϊκή ομάδα, με τη Βολίδα να μετρά ήδη τον 1ο της τίτλο, κατακτώντας το Σούπερ Καπ (3-1 την ΑΕ Λευκίμμης).

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο είχε τη δυνατότητα σε διάστημα περίπου δυο μηνών να προετοιμάσει την ομάδα του, τόσο στη φυσική κατάσταση και στην τακτική όσο και στο μοντάρισμα μέσω των φιλικών αγώνων. Τα πρώτα στοιχεία είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αισιόδοξα. Άλλωστε, μετά από εισήγηση του προπονητή το διοικητικό συμβούλιο κράτησε σχεδόν όλη την περσινή ομάδα που δίδαξε ποδόσφαιρο και έκανε κάποιες προσθήκες.

Πιο συγκεκριμένα η Βολίδα απέκτησε ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν έχοντας την κατάλληλη εμπειρία της κατηγορίας.

Ο Θεοφάνης Λυκόκας είναι ένας πολύτιμος παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην άμυνα όσο και στο κέντρο. Ο γκολκήπερ Ζάχος που αγωνιζόταν στην Πρέβεζα με συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική θα καλύψει το κενό του Αβραμιώτη που αποχώρησε. Ο Στάθης Μπαντούνος είναι ένας δυναμικός κεντρικός αμυντικός και έχει τα κατάλληλα προσόντα να ηγηθεί στα μετόπισθεν. Ακόμη, ο Αλέξης Κονισπολιάτης που διακρίνεται πάντα για το ήθος του και τη δυναμική του, θα αποτελέσει ισχυρό όπλο στη φαρέτρα του προπονητή. Επίσης, η Βολίδα απέκτησε τον πιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του νησιού, τον Χρήστο Αρμένη. Ένα παιδί που δεν έχει φθάσει ακόμα το 16ο έτος της ηλικίας του και δείχνει πλούσια προσόντα στη θέση του αριστερού μπακ χαφ. Σημαντική επιτυχία ακόμη, η έλευση του Γιώργου Λάσκαρη, ενός ικανότατου επιθετικού με πολλά σωματικά προσόντα. Τέλος, προστέθηκαν και κάποια άλλα παιδιά που κατά την εκτίμησή μας θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να μπορέσουν να φθάσουν στο υψηλό επίπεδο της Βολίδας και μόνο με πολλή δουλειά μέσω των προπονήσεων θα τα καταφέρουν.

Ροστερ ΒΟΛΙΔΑΣ

ΖΑΧΟΣ ΙΩΣΗΦ (Τ-26)

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Τ-25)

ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ (Τ-20)

ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (Α-35)

ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤ. (Α-32)

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Α-21)

ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (Α-18)

ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠ. (Α-28)

ΠΑΓΚΑΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ (Α-18)

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Α-22)

ΔΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Α-37)

ΜΙΚΑΛΕΦ ΚΩΣΤΑΣ (Α-35)

ΚΟΝΙΣΠΟΛΙΑΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (Α-28)

ΜΠΑΝΤΟΥΝΟΣ ΣΤΑΘΗΣ (Α-24)

ΓΚΟΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Α-20)

ΑΡΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Α-15)

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Α-19)

ΛΥΚΟΚΑΣ ΕΝΕΤΗΣ (Α-23)

ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (Μ-28)

ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Μ-27)

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (Μ-26)

ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (Μ-16)

ΠΕΛΑΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (Μ-26)

ΣΟΥΠΙΩΝΗΣ ΑΛΕΞ/ΡΟΣ (Μ-23)

ΓΚΕΡΕΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (Ε-18)

ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ (Ε-23)

ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (Ε-28)

ΜΑΚΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (Ε-17)

ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Ε-24)

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Ε-20)

ΚΑΡΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Ε-24)

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του φέτος μόνο από τη θέση του προπονητή, διότι αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από μια λαμπρή σταδιοδρομία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εν’ όψει της έναρξης του πρωταθλήματος δήλωσε: «Ξεκινάει την Κυριακή το πρωτάθλημα όπου η Βολίδα θα συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πιο έτοιμη και με περισσότερες εμπειρίες. Πηγαίνουμε βήμα – βήμα, γνωρίζοντας μέχρι πού μπορούμε να φθάσουμε. Δημιουργήσαμε μια ομάδα, που έχει κίνητρο, φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία. Όπως γνωρίζετε, αν δεν δουλέψεις σοβαρά, πειθαρχημένα και προσηλωμένα θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Εμείς, δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση, υπάρχει ανταπόκριση απ’ τα παιδιά και με οδηγό την περσινή χρονιά, που ήταν πετυχημένη, θα προχωρήσουμε και φέτος. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μου, πιστεύω ότι και φέτος θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, που θα το ευχαριστιόμαστε πρώτα εμείς και μετά ο φίλαθλος κόσμος που είμαι σίγουρος ότι τη νέα χρονιά θα είναι κοντά μας. Θέλω να ευχηθώ σε όλους πάνω απ’ όλα υγεία και να πραγματοποιήσει η ομάδα μου μια ποδοσφαιρική χρονιά αντίστοιχη με την περσινή.

Ο νέος αρχηγός της Βολίδας και ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον 5ο όμιλο, Βασίλης Πετρόγιαννης, τόνισε: «Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα πραγματοποιήσει μια καλή χρονιά, όπως την περσινή που σάρωσε τα πάντα. Δεν είναι υπερβολή το παραπάνω, αλλά ακόμη πιστεύω ότι είχαμε μια διαφορά την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Φέτος, όμως, θα είναι πιο δύσκολα, γιατί η Βολίδα απόκτησε ποδοσφαιρική ταυτότητα, έγινε ιδιαίτερα γνωστή μετά τις επιτυχίες που σημείωσε και θα την αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες πλέον με μεγάλη προσοχή. Πριν δεν μας ήξεραν, τώρα μας έμαθαν όλοι. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε εξαιρετική πορεία, έχουμε πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα, είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, δουλεύουμε εξαιρετικά υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο και να είναι σίγουροι αυτοί που μας πιστεύουν ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έτσι ώστε κάθε αγωνιστική να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES