18 Σεπ 2009

Επιτέλους, άδεια!


Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού! Το ΥΠΕΧΩΔΕ υπέγραψε-έστω και με αρκετή καθυστέρηση-την οικοδομική άδεια και πλέον μπορούν να αρχίσουν σε φουλ ρυθμούς οι εργασίες για την υλοποίηση του οράματος του κόσμου του «τριφυλλιού» να αποκτήσει η ομάδα του δικό της «σπίτι». Οι χωματουργικές εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και σύντομα θα ολοκληρωθούν, ενώ εκτιμάται πως ο Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να μετακομίσει στο νέο του γήπεδο το 2011.

«Η σημερινή έκδοση της οικοδομικής άδειας αποτελεί ορόσημο για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και δικαιώνει τις συνεχείς και ακούραστες προσπάθειες που καταβάλλουμε τα τελευταία χρόνια. Σε αυτή την περίοδο, αντιμετωπίσαμε και ξεπεράσαμε μια σειρά από εμπόδια και δυσκολίες με σωστό προγραμματισμό και συστηματική προσπάθεια, σε βαθμό που το όνειρο της απόκτησης ενός νέου γηπέδου για την ομάδα και τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι πλέον ορατό. Η επιτυχής ολοκλήρωση του πλέον σημαντικού αυτού κύκλου μας γεμίζει με δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στη δύσκολη πορεία που έχουμε μπροστά μας», ήταν το σχόλιο του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Από τη μεριά του ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, είπε: «Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα για τον ελληνικό αθλητισμό και για τον Παναθηναϊκό. Επίσης, γίνεται και το καθοριστικό βήμα για το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης στο Βοτανικό και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES