18 Σεπ 2009

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ - Από την κόλαση στον παράδεισο...


Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος σε ένα παιχνίδι με την μπάλα πάνω κάτω και αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Μόλις στο 1΄ ο Μπαϊκαρά σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 7΄ ο Χανιώτης με κεφαλιά απείλησε την εστία του Μπαμπανιώτη, όμως πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Γκόλιας. Δύο λεπτά αργότερα ο Μόνχε απέφυγε τον πορτιέρο των «κυανοκίτρινων», όμως σε κενή εστία βρήκε το δοκάρι.

Στο 13΄ το σκορ άνοιξε από τον Μάριο Γκούρμα. Ο στράικερ του Παναιτωλικού δέχθηκε ωραία μπαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας από τον Λόπες και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 21΄ ο Μπακάκης είχε ένα καλό σουτ, αλλά ο Γλύκος έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος μπήκε πολύ δυνατά και για τις δύο ομάδες, αφού σκόραραν από ένα τέρμα. Στο 50΄ ο Μουμίν αιφνιδίασε τον Γλύκο και με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα δύο γκολ για τον Παναιτωλικό. Ωστόσο ο Χανιώτης έβαλε και πάλι τον Ολυμπιακό στο ματς στο 52΄. Ο Αμπράμοβιτς που πέρασε αλλαγή στην επανάληψη έκανε το σουτ, ο Μπαμπανιώτης έδιωξε και ο Χανιώτης από κοντά μείωσε σε 2-1. Δύο λεπτά μετά ο Κοτίτσας είχε ένα καλό σουτ.

Στο 59΄ ο Σίνισα Γκόγκιτς πέρασε στο ματς τον Στογιάνοβιτς στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Παναιτωλικού. Στο 68΄ ο Αμπράμοβιτς είχε μια επικίνδυνη σέντρα σουτ που τελικά δεν ανησύχησε τον Μπαμπανιώτη. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στο 75΄ όταν μετά από σέντρα του Πλιάγκα, ο Μόνχε επωφελήθηκε από την σύγχυση και από κοντά έγραψε το 2-2. Στο 79΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε ανατροπή του Χάτζιτς από τον Κοτίτσα. Οι φίλοι του Παναιτωλικού με το τέλος της αναμέτρησης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την διαιτησία του κ. Ιωαννίδη.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Βόλου 2-2
13΄ Γκούρμα, 50΄ Μουμίν – 52΄ Χανιώτης, 75΄ Μόνχε

Παναιτωλικός: Μπαμπανιώτης, Μουμίν, Μπακάκης (63΄ Μπελεβώνης), Αναστασιάδης, Γκόλιας, Λόπες, Χάτζιτς, Μπαϊκαρά (59΄ Στογιάνοβιτς), Μόρετς, Θεοδωρίδης (46΄ Δέντσας), Γκούρμα
Ολυμπιακός Βόλου: Γλύκος, Κοτίτσας, Αρβανίτης, Κοντέων, Κακαράς, Λιόλιος (47΄ Αμπράμοβιτς), Αλβάρες, Μόνχε, Ούμπιντες (64΄ Πλιάγκας), Ροτζέριο, Χανιώτης (84΄ Καρλόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES