18 Σεπ 2009

«Όλοι ευθύνονται»!


Την άποψή του ότι για τη βαριά ήττα από τη Γαλατασαράι ευθύνονται όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι στα αγωνιστικά του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Με δηλώσεις του, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ εμφανίστηκε πάλι εκνευρισμένος (σ.σ. όπως χθες μετά το ματς) και ξεκαθάρισε πως: «Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία, οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται. Είναι απαράδεκτο να διασύρεται το όνομά του».

«Αυτό που είπα αυτό εννοούσα. Ήταν απαράδεκτο το χθεσινό παιχνίδι από την ομάδα. Αυτοί που αγωνίζονται πρέπει να σκέφτονται πρώτα τον Παναθηναϊκό και μετά τον εαυτό τους. Αναφέρομαι στο αγωνιστικό κομμάτι. Ό,τι άλλο χρειαστεί θα το πω όταν και όπου πρέπει. Αυτό αφορά όσους ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και είμαι ευτυχής όποτε προοδεύει και επιτυγχάνει τους στόχους του», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άντρας την ΚΑΕ στον «Σέντρα» και συνέχισε αναφερόμενος σε εκείνους που κατά τη γνώμη του ευθύνονται για τη χθεσινή ήττα:

«Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν ευθύνη, Δεν μπορούν να διασύρουν, είτε είναι προπονητές είτε παίκτες, το όνομα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία, οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται. Σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Το όνομα του Παναθηναϊκού, όμως, παραμένει. Είναι απαράδεκτο να διασύρεται το όνομα του Παναθηναϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES