26 Σεπ 2009

Ο Βλάνταν Ίβιτς στην επίθεση!

Ο Βλάνταν Ίβιτς στην επίθεση!Πλέον ο Φερνάντο Σάντος καλείται για άλλη μία φορά φέτος να βάλει παίκτη σε θέση που δεν είναι η φυσική του για να μπορέσει να αναπληρώσει το κενό καθώς ο Δικέφαλος ξέμεινε από επιθετικούς λόγω του τραυματισμού και του Μουσλίμοβιτς και φυσικά της αποβολής του Θανάση Παπάζογλου.

Ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί ξανά με… πρωτοεμφανιζόμενη ενδεκάδα και σίγουρα το γεγονός ότι ποτέ δεν έχει παίξει μία ίδια ενδεκάδα σε συνεχόμενους αγώνες, είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα δεν έχει φέρει ως τώρα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στο Περιστέρι ο Πορτογάλος τεχνικός ελπίζει να πάρει τους τρεις βαθμούς με σέντερ φορ τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος που ως νεαρός παίκτης της Παρτιζάν έχει παίξει στην επίθεση θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αυτός που θα παίξει στην επίθεση των "ασπρόμαυρων", ενώ πίσω του ως ακραίοι θα βρίσκονται οι Βιεϊρινια και Κουτσιανικούλης.

Βιεϊρινια: "Μόνο νίκες"

Ο Αντελίνο Βιεϊρινια πέτυχε στην Νέα Σμύρνη ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε αλλά σήμερα το μεσημέρι πήρε το βραβείο για το τέρμα που πέτυχε κατά του Ολυμπιακού στην Τούμπα το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Ο Πορτογάλος δήλωσε: "Ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε. Θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα όπως και οι συμπαίκτες μου. Οι παίκτες, η διοίκηση και ο κόσμος χρειαζόμαστε και θέλουμε να πάρουμε νίκες από εδώ και πέρα για να βρεθεί ο ΠΑΟΚ εκεί που όλοι το θέλουμε, δηλαδή στην κορυφή. Θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Ο αγώνας στο Περιστέρι είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και δύσκολος για εμάς μετά τα άσχημα προηγούμενα αποτελέσματα αλλά πάμε για να νικήσουμε".

Το βραβείο το έδωσε στον Βιεϊρινια ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης που τόνισε: "Αυτό το βραβείο αποτελεί την επιβράβευση του Βιεϊρινια όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε αλλά την συνολική του παρουσία στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES