26 Σεπ 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Με Σιμάο και "Κάρα"

Ο Χενκ τεν Κάτε επιβεβαίωσε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας ότι προσανατολίζεται στην επιστροφή του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ στο αρχικό σχήμα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και ταυτόχρονα στην αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3 (ή 4-5-1 εάν προτιμάτε) και στην παρθενική συμμετοχή του Σεντρίκ Καντέ ως αριστερός μπακ.

Σίγουρους για την 11άδα θα πρέπει να θεωρούμε τους δέκα από τους έντεκα παίκτες του αρχικού σχήματος σίγουρους. Τερματοφύλακας θα είναι ο Τζόρβας, δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Βύντρα, αριστερά ο Καντέ και ο Μπιάρσμιρ με τον Σαριέγκι θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Σιμάο, με τον Κατσουράνη εκ δεξιών του και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα εξ αριστερών του, αριστερός χαφ θα είναι ο Λέτο και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαλπιγγίδης. Αυτοί οι δέκα έπαιξαν στο διπλό (δέκα εναντίων δέκα) με τους βασικούς και απλώς κάποια στιγμή ο Γκάμπριελ αντικατέστησε τον Βύντρα.
Μοναδική θέση που δεν έχει αποφασιστεί είναι αυτή του δεξιού χαφ, όπου υπάρχει όμως φαβορί. Ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο "Κάρα" ήταν χθες πολύ καλύτερα, έλαβε μέρος στο διπλό δίχως ενοχλήσεις και όλα δείχνουν ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι. Σήμερα θα προκύψουν ασφαλέστερα συμπεράσματα επί του προκειμένου, αν και οι Σισέ και Νίνης προβάλλουν ως αουτσάιντερ την παρούσα φάση.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Σισέ και Γκάμπριελ, με απόφαση του Τεν Κάτε, έκαναν σέντρες και σουτ με το γκρουπ των υπό ένταξη στην ομάδα παικτών (Μάντζιος, Κλέιτον) συν τον Μαχλελή!
*Στις 5:00μ.μ. θα προπονηθούν το Σάββατο οι «πράσινοι» και εν συνεχεία ο Τεν Κάτε θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ.
*Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να μεταβεί στην προπόνηση του Σαββάτου ο Νικόλας Πατέρας στην Παιανία προκειμένου να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και πιθανώς να μιλήσει και στους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES