26 Σεπ 2009

Μαζίνιο: "Έχουμε γυρίσει σελίδα"

Μαζίνιο: "Έχουμε γυρίσει σελίδα"Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Άρη στην αρχική του τοποθέτηση για το αυριανό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη τόνισε ότι:

"Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε πάλι μία ομάδα που θα έρθει με καθαρά αμυντικό προσανατολισμό και θα περιμένει απλά να βγει στην επίθεση. Αναμφίβολα το παιχνίδι θα κριθεί από την δική μας απόδοση.

Είχαμε μία πολύ καλή εβδομάδα. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε πολύ καλή απόδοση και πιστεύω ότι πλέον σε ένα παιχνίδι εντός έδρας με την απίστευτη στήριξη που έχουμε από τους οπαδούς μας, θα φθάσουμε στην νίκη με σκληρή δουλειά και ένταση".

Στη συνέχεια, ο Μαζίνιο ρωτήθηκε εάν θα παίξει και πάλι με σχήμα 4-4-2 όπως με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ και απάντησε:

"Ίσως κατά την διάρκεια να το δούμε αυτό, αλλά παίζοντας εντός έδρας θα ξεκινήσουμε με 4-3-3 ή 4-2-1-3 για να έχουμε περισσότερη κυκλοφορία και να επιτεθούμε".

Για το περσινό παιχνίδι με την Ξάνθη και τι συναισθήματα του έχει αφήσει είπε:

"Το μόνο που μπορούμε να πούμε ότι κρατάμε είναι το παρελθόν και 90΄ αυτοσυγκέντρωσης. Είχαμε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά ένα απίστευτο σουτ μας έκανε να το χάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το πώς θα τους αντιμετωπίσουμε, γιατί η Ξάνθη θα έρθει με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς".

Για το αν τον προβληματίζει η πρώτη παρουσία του Γιάννη Ματζουράκη για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου της Ξάνθης, δήλωσε: "Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι τι θα κάνει η δική μας ομάδα. Από τη δική μας απόδοση θα κριθεί, με καλή κυκλοφορία ίσως να έχουν ένα έξτρα κίνητρο οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης πως θα παρουσιαστούμε εμείς".

Για το πόσο επηρέασε τους ποδοσφαιριστές η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και με τον τρόπο που ήρθε από πλευράς διαιτησίας επισήμανε:

"Αυτό που συζητήσαμε παραπάνω δεν ήταν τόσο η διαιτητική παρέμβαση αλλά οι δικές μας χαμένες ευκαιρίες γιατί μπορεί να τιμωρηθεί όπως έγινε στα τελευταία λεπτά και δεχθήκαμε ένα γκολ. Ένα παιχνίδι που το έχουμε αφήσει πίσω μας, έχουμε γυρίσει σελίδα για να επιστρέψουμε στις νίκες".

Για την ενδεκάδα με την Ξάνθη: "΄Ηδη με την δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα έχω καταλήξει αλλά δεν θα ήθελα να πω ποιοι είναι".

Κι όσο τέλος για τον Σεμπάστιαν Αμπρέου δεδομένης της εικόνας του στο οικογενειακό διπλό της Τετάρτης όπου σημείωσε τέσσερα γκολ, τρεις μόλις μέρες μετά τις δύο άτυχες στιγμές που είχε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε:

"Είναι ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης εμπειρίας και μπορεί να επανέλθει πολύ γρήγορα. Ξέρει ότι είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής, θέλει να σημειώνει γκολ και να κάνει την διαφορά. Έκανε ένα καλό παιχνίδι στην προπόνηση της Τετάρτης σημειώνοντας 4 γκολ. Ελπίζω να φύλλαξε και κάτι για το Σάββατο γιατί για αυτό ήρθε εδώ, για να κάνει την διαφορά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES