26 Σεπ 2009

ΟΣΦΠ: Τίποτα δεν τον σταματά

Να συνεχίσει το σερί νικών θα επιδιώξει σήμερα ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) για την πέμπτη αγωνιστική της Σουπερλίγκας. Σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν τους Νεοσμυρνιώτες θα «σκαρφαλώσουν» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος. Το αν θα διατηρηθούν σε αυτή θα εξαρτηθεί άμεσα από το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες ελπίζουν σε στραβοπάτημα των «πρασίνων», των οποίων τη δεδομένη στιγμή υπολείπονται δύο βαθμούς.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Τους ίδιους ένδεκα που έφυγαν με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (2-1) έχει αποφασίσει να ξεκινήσει στον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Ζίκο για τον Ολυμπιακό. Την εστία των «ερυθρολεύκων» θα υπερασπιστεί ο Νικοπολίδης. Στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα παραταχθούν οι Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Ζεβλάκοφ, ενώ το κέντρο θα αποτελείται από τους Λεντέσμα, Ντουντού και Τοροσίδη. Το αριστερό άκρο της μεσαία γραμμής θα καλύψει ο Λεονάρντο και το δεξί ο Ζαϊρί.

Προς υπενθύμιση, οι υπόλοιποι παίκτες της αποστολής είναι οι εξής: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ντομί, Στολτίδης, Πάντος, Οσκαρ και Μήτρογλου. Αν και θα παραμείνουν τα ίδια πρόσωπα, το 4-5-1 των προηγούμενων παιχνιδιών θα διαφοροποιηθεί σε 4-3-3. Ο Βραζιλιάνος προπονητής αφιέρωσε το πρόγραμμα της Παρασκευής σε ταχύρυθμα μαθήματα πρέσινγκ, αφού είναι δεδομένο ότι η ομάδα στη διάρκεια της σεζόν θα κληθεί να διασπάσει αρκετές φορές κλειστές άμυνες, έτσι θα πρέπει να πιέζει ασφυκτικά περιμένοντας το λάθος του αντιπάλου.

«Να πάμε την ομάδα ψηλά»

Η χθεσινή μέρα, πέρα από το γεγονός ότι επρόκειτο για την τελευταία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, ήταν μια μέρα γνωριμίας των παικτών με τα νέα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Ο λόγος για τους Εντού Κοΐμπρα και Μοράσι Σαντάνα. Ο πρώτος είναι αδερφός του Ζίκο και θα έχει πιθανότατα το ρόλο του βοηθού προπονητή. Όσον αφορά τον δεύτερο θα αναλάβει τη θέση του γυμναστή. Η συγκεκριμένη τριάδα έχει δουλέψει ξανά μαζί στην Τουρκία για δύο σεζόν, στην ομάδα της Φενερμπαχτσέ.

«Από σήμερα θα είναι μαζί μας ο Εντού Κοΐμπρα, που είναι αδελφός μου, και ο Μοράσι Σαντάνα, που θα είναι ο γυμναστής. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι μαζί μας. Ήμασταν και οι τρεις στη και στη Βραζιλία. Θα έχουμε ένα καλό γκρουπ και θα δουλέψουμε για να πάμε την ομάδα ψηλά», αρκέστηκε να πει για τους συνεργάτες του ο Ζίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES