26 Σεπ 2009

Αμπρέου: «Χρειαζόμαστε νοοτροπία νικητή»!

Ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του επί της Ξάνθης, κυρίως λόγω της εξέλιξης που είχε πάρει η αναμέτρηση εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Αμπρέου. Με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο επιθετικός του Άρη δεν έκρυψε τη χαρά του για το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των Θεσσαλονικιών, ξεκαθαρίζοντας πως: «Χρειαζόμαστε νοοτροπία νικητή και να συνεχίσουμε έτσι».

«Νιώθω πολύ χαρούμενος με το γκολ που σημείωσα και τη νίκη του Άρη. Έχουμε πει ότι πρέπει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Χρειαζόμαστε νοοτροπία νικητή και να συνεχίσουμε έτσι», τόνισε αρχικά ο Ουρουγουανός στράικερ και συνέχισε αναφερόμενος στο πρώτο του γκολ που σημείωσε, μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες:

«Το σημαντικό είναι να βρίσκεσαι πάντα στις φάσεις. Μέχρι τώρα ήμουν εδώ, μέσα στις φάσεις, είχα ευκαιρίες αλλά δεν είχα σκοράρει. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα σήμερα, σε ένα παιχνίδι που όσο περνούσε η ώρα γινόταν περίπλοκο», για να αφιερώσει το τέρμα: «Στους οπαδούς μας γιατί είναι πραγματικά υπέροχοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES