26 Σεπ 2009

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ – Πρώτο «τρίποντο» για Δόξα


Η ομάδα της Δράμας έδειξε από την αρχή ότι ήθελε να πάρει το παιχνίδι και πριν καλά καλά συμπληρωθούν τρία λεπτά αγώνα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Μουρατίδης σέντραρε συρτά από πλάγια, οι αμυντικοί του Πιερικού αδράνησαν και ο Μαρκόφσκι με προβολή από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο επόμενο λεπτό ο Μαρτίνες είχε μία κεφαλιά που πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι σε όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, όμως έμειναν μακριά από την εστία του Καρατζιοβαλή. Στο 43΄ ο Γιάννης Χλωρός τραυματίστηκε, είχε ταλαιπωρηθεί και τις προηγούμενες ημέρες, και αντικαταστάθηκε αμέσως με τον Τσουκαλά.

Ο Μάκης Κατσαβάκης έβαλε με την αρχή της επανάληψης τους Θάνο κα Τσιτλακίδη θέλοντας να πίεση, όμως ο Γκονζάλες του χάλασε τα σχέδια νωρίς. Στο 46΄ ο Ισπανός μπορεί να βρήκε στόχο μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια, όμως 9 λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με άπιαστη εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Θάνος (έφτασε τα τρία γκολ σε ισάριθμους αγώνες) για τους φιλοξενούμενους, μειώνοντας στο 72΄ σε 2-1. Οι παίκτες της Δόξας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη του φάουλ από τον διαιτητή. Στο 80΄ ο Τσουκαλάς έχασε την μεγάλη ευκαιρία για το 3-1, όμως η κεφαλιά του βρήκε το δοκάρι του Κοτταρά.

Κίτρινες κάρτες πήραν οι Πακάλτσης, Παπαθανασίου, Μουρατίδης, Ολγκίν

Δόξα Δρ. – Πιερικός 2-1
3΄ Μαρκόφσκι, 55΄ Γκονζάλες – 72΄ Θάνος

Δόξα Δράμας: Καρατζιοβαλής, Παπαθανασίου, Γαλακτερός, Σαμαράς, Πακάλτσης, Μουρατίδης Χ., Γκονζάλες (56΄ Μπαξεβανίδης), Γκίκας (74΄ Εντούρ), Πινδώνης, Χλωρός (44΄ Τσουκαλάς), Μαρκόφσκι.
Πιερικός: Κοτταράς, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Παστός (46΄ Θάνος), Εξουζίδης, Τασίδης, Μαρτίνες, Μανουσαρίδης, Πέντα, Ολγκίν (46΄ Τσιτλακίδης), Ντεμπελέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES