26 Σεπ 2009

«Τσίμπησε» βαθμό στο Αλκαζάρ


Με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) έφυγε από την έδρα της Λάρισας ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου, παίζοντας «έξυπνα» και με πάθος, σε ένα κακό και με λίγες φάσεις παιχνίδι, κατάφεραν να μπλοκάρουν τα ατού των γηπεδούχων και να πάρουν αυτό που ζητούσαν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι «βυσσινί» είχαν μέτρια απόδοση για άλλη μία αγωνιστική, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Χειρότερο πρώτο ημίχρονο δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής της Λάρισας είδε δύο παίκτες του (Μάλαρτζ, Βενετίδη) να αποχωρούν λόγω τραυματισμού, από τον αγωνιστικό χώρο, όπου η ομάδα του δεν «τράβαγε». Με τον ΠΑΣ να είναι άριστα «στημένος» στο γήπεδο από τον Γιώργο Παράσχο, οι «βυσσινί» δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, παρά την κατοχή μπάλας που διατηρούσαν. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, ήταν αυτοί που απειλούσαν, κυρίως με στημένες φάσεις, χάνοντας μάλιστα τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου, όταν ο Μαϊστόροβιτς βρέθηκε δύο φόρες απέναντι από τον Μάλαρτζ, αλλά την μεν πρώτη σούταρε πολύ «άτσαλα», ενώ στην εξέλιξη της φάσης νικήθηκε από τον Πολωνό τερματοφύλακα, σε πλασέ που επιχείρησε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια συνέχεια των πρώτων 45 λεπτών. Η Λάρισα παρουσιάστηκε κάπως πιο επιθετική, θέλοντας να πιέσει τον ΠΑΣ, ο οποίος την περίμενε στην άμυνα του, δείχνοντας ευχαριστημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα. Με κύριο εκφραστή τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, οι γηπεδούχοι πίεσαν, όχι όμως αποτελεσματικά. Η μεγαλύτερη φάση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε όταν ο Τουμέρ Μετίν βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ, αλλά το πλασέ με το δεξί που επιχείρησε, πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου. Ο «Άγιαξ» λίγο έλειψε να «κλέψει» τη νίκη, αλλά την προβολή του Nτάσιου στις καθυστερήσεις, έδιωξε με υπερένταση, σε κόρνερ, ο Σέρεμετ.

Ο Αρκάντιους Μάλαρτζ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ελαφρά διάσειση, ενώ έχει και κάταγμα στο ζυγωματικό του προσώπου του. O Στέλιος Βενετίδης υπέστη θλάση οπίσθιου μηριαίου.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα

ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάλαρτζ (24' Σέρεμετ), Μπουκουβάλας, Βενετίδης (40' Κατσιαρός), Νταμπίζας, Γιαννακόπουλος, Βλασόπουλος (76' Κάσας), Ντε Νίγκρις, Τουάμα, Μετίν, Ααράμπ, Μελίσσης.
Στον πάγκο: Φερέιρα, Σίμιτς, Ρομέου, Τριποτσέρης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κούσας, Μπαλάφας, Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Μπακαγιόκο (76' Σαϊτιώτης), Βαγγελής (51' Μιχαλόπουλος), Τζανής, Σκαρντουέλι, Γεωργιάδης (72' Στάθης).
Στον πάγκο: Σικαλιάς, Ανδράλας, Κοντογουλίδης, Κανακούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES