26 Σεπ 2009

ΠΑΟ: Με αισιοδοξία και κλειστά χαρτιά

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και εκεί θέλει να παραμείνει έπειτα και από την ολοκλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής και τη διεξαγωγή του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο τη νίκη στο αυριανό ματς (21:15-ΝοvaSports 1) για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι για να αφήσουν πίσω οκτώ βαθμούς τον «δικέφαλο» και ο δεύτερος να διατηρήσουν απόσταση ασφαλείας από τον Ολυμπιακό. Γρίφος η ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα» σε ισάριθμες αγωνιστικές και στο «τριφύλλι» θέλουν να συνεχίσουν να έχουν το απόλυτο και μετά το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Χεν Τεν Κάτε δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα του ντέρμπι η οποία παραμένει γρίφος. Ο Ολλανδός τεχνικός δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα. Στο δεξί άκρο της άμυνας δοκιμάστηκε ο Γκάμπριελ ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μείνει εκτός ο Σισέ, κάτι που επιβεβαιώνει πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέραμε τις εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Τεν Κάτε.

Από το χθεσινό διπλό στο οποίο οι «πράσινοι» χωρίστηκαν δέκα εναντίον δέκα δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά από τη στιγμή που ο Γάλλος όλη την εβδομάδα (λόγω του φιλικού με το Αιγάλεω, το ρεπό, την προχθεσινή αργοπορία και τη χθεσινή δοκιμή) δεν έχει παίξει με τους λεγόμενους βασικούς, δύσκολα θα ξεκινήσει. Βάσει των δοκιμών του Ολλανδού προπονητή παίζονται δύο θέσεις. Η μία αφορά την άμυνα και η άλλη το δεξί άκρο στα χαφ. Σε ένα 4-3-3, που μπορεί να είναι και 4-2-3-1 με τον Κατσουράνη σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Ο Σεντρίκ Καντέ παραμένει το φαβορί για αριστερά και μάλιστα ο Τεν Κάτε τον είχε ενημερώσει πριν από την προχθεσινή προπόνηση ότι θα παίξει με την ΑΕΚ.

Ενοχλήσεις Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος

Ενοχλήσεις είχαν χθες στους προσαγωγούς ο Λουκάς Βύντρα και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αλλά δεν φαίνεται ότι μπορούν να τους στερήσουν τη συμμετοχή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ειδικά για τον Βύντρα, οι «πράσινοι» είναι βέβαιοι ότι δεν χάνει το ντέρμπι, αλλά σίγουρα η σημερινή μέρα θα είναι αποφασιστική και για τον Λουκά και για τον Λάζαρο. Και οι δυο παίκτες, πάντως, προπονήθηκαν κανονικά χθες.

Καλύτερα ο «Κάρα»

Πολύ καλύτερα ήταν χθες ο Γιώργος Καραγκούνης. Είχε θεαματική βελτίωση στο τραύμα του, προπονήθηκε κανονικά και συμμετείχε στο διπλό. Σήμερα, μετά την προπόνηση, θα έχει μία καθοριστική συνομιλία με τον Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον «Κάρα» μόνο αν δει ότι είναι 100% έτοιμος. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Καραγκούνης θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Αν τελικά αγωνιστεί, θα παίξει σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο δεξιά και όχι στον κεντρικό άξονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES