26 Σεπ 2009

ΑΕΚ: Επιτακτική η νίκη


Επιτακτική κρίνεται η νίκη για την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να κλείσει την βαθμολογική ψαλίδα από τους «πράσινους» και τον Ολυμπιακό και να μην μείνει από την πέμπτη αγωνιστική τόσο πίσω από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειξε ότι προσανατολίζεται σε αλλαγή της διάταξης των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο. Το 4-4-2 της Τετάρτης κόντρα στους Πειραιώτες θα μετατραπεί σε 4-3-3, με βασική δικαιολογία την απουσία του Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος κυνηγός βρίσκεται στην Αίγυπτο με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο U-20. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός σκέφτεται να κρατήσει στον πάγκο τον ντεφορμέ Γρηγόρη Μάκο και τη θέση του θα πάρει ο Σεϊντού Γιαχάγια. Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Χουανφράν - Γιαχάγια, Καφές, Μαντούκα - Σκόκο, Μπλάνκο και Ρότζερ.

Στο μεταξύ, μιλώντας χθες στους ποδοσφαιριστές του ο Μπάγεβιτς, τους επέστησε την προσοχή στους παίκτες-κλειδιά όπως είπε του Παναθηναϊκού. «Να προσέξετε τον Λέτο, γιατί είναι επικίνδυνος όταν επιτίθεται ο Παναθηναϊκός» είπε μεταξύ άλλων, ενώ «πολύ ταχύ και επικίνδυνο» χαρακτήρισε τον Σωτήρη Νίνη.

Βαριά καμπάνα στον Αραούχο!

Με τρεις αγωνιστικές τιμώρησε τον Κάρλος Αραούχο η UEFA για την αποβολή του στον αγώνα με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», στο πλαίσιο την πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ποινή αυτή είναι η χειρότερη δυνατή που φαντάζονταν οι άνθρωποι της «Ένωσης», ωστόσο σκοπεύουν να καταθέσουν έφεση. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη διαδικασία δεν αποδώσει καρπούς, τότε ο Αργεντινός θα απουσιάσει από τον αγώνα με την Μπενφίκα και τα δύο ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES