6 Σεπ 2009

Για γέλια και για κλάματα…

«Μικρή» ομάδα ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο, γνώρισε μια από τις πιο βαριές και ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία του. Έχασε 5-0 από τον Εργοτέλη σε φιλική αναμέτρηση σκορπώντας αμφιβολία και προβληματισμό στον κόσμο του αλλά και στην διοίκηση της ομάδας. Ποδοσφαιρική παράσταση από τους κρητικούς που γιόρτασαν 80 χρόνια ιστορίας και είχαν σκόρερ τους Φραγκουλάκη (5’),Λεάλ (45’) Μπέτο (52)’, Μπούντιμιρ (63’) και Καρέλης (92’).

Το ματς

Δεν ήταν μόνο τα νέα πρόσωπα που υπήρξαν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά και οι πολλές δοκιμές σε θέσεις που έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να παρουσιαστούν πολύ κακοί στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Από την άλλη, ο Εργοτέλης έχοντας λιγότερες απουσίες και με τον Νίκο Καραγεωργίου να παρατάσσει την ομάδα του με πιο ορθολογικό σχήμα, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να παρουσιαστούν σαφώς ανώτεροι από το πρώτο κιόλας λεπτό. Γεγονός που μαρτυρά και οι δύο φάσεις που έκανε ο Εργοτέλης πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά και ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Μετά το πρώτο 20λεπτο, ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι, ο Ντιόγκο προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις, αλλά οι αμυντικοί του Εργοτέλη τον ανέκοψαν και τις δύο φορές που προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του ημίχρονου, παρακολουθήσαμε παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν κάποια αξιόλογη φάση. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η άμυνα του Ολυμπιακού έκανε ένα ακόμη τραγικό λάθος, μετά την φάση του πρώτου γκολ, ο Λεάλ το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 2-0 για τον Εργοτέλη.

Το ξεκίνημα του δεύτερο ημιχρόνου ήταν εξίσου κακό με αυτό του πρώτου για τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να συνεχίσει να πιέζει για το τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 51’ έπειτα από φάουλ του Μπέτο. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Εργοτέλης έκανε το 4-0 με τον Μάριο Μπούντιμιρ να εκμεταλλεύεται την απόκρουση του Πάρντο και με κεφαλιά να κάνει το 4-0. Όσο περνούσε η ώρα, ο Ολυμπιακός παρουσιαζόταν όλο και χειρότερος με τον Εργοτέλη να κάνει την μία φάση μετά την άλλη. Στη συνέχεια, Κετσπάγια και Καραγεωργίου έκαναν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει αισθητά. Υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά χωρίς μια από τις δύο ομάδες να γίνει ουσιαστικά απειλητική. Ο Εργοτέλης, όμως, κρατούσε το καλύτερο για το τέλος και με τον Καρέλη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή γράφτηκε ο επίλογος και το τελικό 5-0…

Θλάση ο Μπράβο

Ο Ραούλ Μπράβο τραυματίστηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση. Ο Ισπανός αμυντικός θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει εκτός από το πρώτο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ενδεκάδα Εργοτέλη: Δασκαλάκης, Κορδονούρης, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Μπέτο, Τζούνιορ, Ρομάνο, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Μπούντιμιρ.,

Eνδεκάδα Ολυμπιακού: Πάρντο, Ντομί, Πάντος, Μπράβο,Γκαλίτσιος, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ντουντού, Λεονάρντο, Όσκαρ, Ντιόγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES