6 Σεπ 2009

ΑΕΚ: Δύσκολο, όχι απίθανο


Ανοικτό το ενδεχόμενο να προκύψει κάποιος νέος επενδυτής που θα συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ άφησε ο Νίκος Θανόπουλος μιλώντας στη «SportDay». Ο πρόεδρος του συλλόγου επέστρεψε από την Κύπρο, όπου είχε επαφές με επιχειρηματίες, αλλά δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, την ώρα που φημολογείται ότι ο αντιπρόεδρος, Παντελής Αθηνής, τον έφερε σε επαφή με μία ομάδα επιχειρηματιών.

«Ήμουν προσκεκλημένος στο πάρτι που έκανε στο σπίτι του ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Παντελής Αθηνής. Υπήρχαν εκατό άνθρωποι, ανάμεσά τους και επιχειρηματίες. Την αγαπούν πολύ την ΑΕΚ στην Κύπρο και ο πρόεδρός της είναι γι' αυτούς σημαντική προσωπικότητα. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα», δήλωσε στη «SportDay» ο Νίκος Θανόπουλος και πρόσθεσε: «Είναι άλλο πράγμα οι επαφές γενικά κι άλλο πράγμα οι επαφές που μπορεί να προχωρήσουν. Πάντα μπορεί να προκύψει κάτι από οπουδήποτε. Η ΑΕΚ ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Η οικονομική κρίση, ωστόσο, έχει χτυπήσει και την Κύπρο. Έτσι κι αλλιώς, δεν βλέπω να προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι μέχρι το τέλος του μήνα, όταν θα πρέπει να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Αν δεν προκύψει όμως κάτι από τις επαφές, δεν μας πειράζει. Η ΑΕΚ δεν είναι όπως παλιά. Είναι σε καλύτερη μοίρα».

Ο Νίκος Θανόπουλος θα ανοίξει τα χαρτιά του στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας (13:00).

Ντεμπούτο για δύο

Την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσουν στο αποψινό φιλικό απέναντι στο Θρασύβουλο στη Φυλή (20:00) οι Νικολάς Μπιάνκι Άρσε και Γιουσούφ Χέρσι. Ο πρώτος έφτασε μόλις χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, αλλά θα χρησιμοποιηθεί για ένα ημίχρονο, ενώ ο δεύτερος, που έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα αναμένεται να παίξει στο δεύτερο. Απόντες θα είναι οι διεθνείς, οι τραυματίες Μαντούκα και Καράμπελας, καθώς και ο Ρίκκα, αλλά και ο Σάχα.

Πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Αραμπατζής, Αραούχο, Ζεράλντο, Άρσε, Χουανφράν, Καφές, Γιαχάγια, Λεονάρντο, Σκόκο, και Μπλάνκο (σε σύστημα 4-2-3-1). Στη 19μελη αποστολή περιλαμβάνονται οι: Αραμπατζής, Λούκατς, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Ζεράλντο, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Λεονάρντο, Κουτρομάνος, Μπλάνκο, Λαγός, Μανωλάς, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέας, Σκόκο, Άρσε και Γκέντσογλου.

Αποφασίζουν για επιθετικό

Συνάντηση με το Νίκο Θανόπουλο θα έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να αποφασιστεί αν η ΑΕΚ θα ενισχυθεί με κάποιον ελεύθερο επιθετικό. Ο Σερβοέλληνας επιθετικός παρακολούθησε τον αγώνα της Πολωνίας με τη Βόρειο Ιρλανδία έχοντας το βλέμμα του πάνω στον Έμπι Σμολάρεκ, που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα όλα δείχνουν πως η «Ένωση» θα προσπαθήσει να κλείσει από τώρα τον Ζόνας για τον Ιανουάριο.

Βασικοί Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς και Γκερέιρο

Σε όλη το 90λεπτο αγωνίστηκε ο Σανέλ Γιάχιτς στην εκτός έδρας νίκη της Βοσνίας επί της Αρμενίας με 2-0, όπως και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στο «διπλό» της Σουηδίας στην Ουγγαρία (1-2). Ο Ρότζερ Γκερέιρο έπαιξε επίσης σε όλο το ματς της Πολωνίας με τη Βόρειο Ιρλανδία (1-1), ενώ ο Γρηγόρης Μάκος δεν χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ελβετία στη Βασιλεία (2-0). Τέλος, απών από το φιλικό παιχνίδι της ομάδας Νέων Ουγγαρίας με τη Λόμπαρντ Πάπαν (3-0) ήταν ο Κρίστιαν Νέμεθ λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES