6 Σεπ 2009

ΟΣΦΠ: Η συμφωνία Κόκκαλη-Λαυρεντιάδη



Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, έστω και αν επιβεβαιώνεται επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η συμμετοχή του γνωστού επιχειρηματία δεν προβλέπει μόνο την «Καραϊσκάκης Α.Ε.», αλλά και την είσοδό του στον «ερυθρόλευκο» σύλλογο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Λαυρεντιάδης θα εισέλθει στη διοίκηση των Πειραιωτών με ένα ποσοστό που δεν θα ξεπερνάει το 10% (σ.σ.: θα ξεκινάει από 5% και θα φτάνει το 9%). Ωστόσο, ο κ. Λαυρεντιάδης δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να ασχοληθεί με τη γενικότερη λειτουργία της Εταιρείας.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας θα δώσει περίπου 27 εκατ. ευρώ για να πάρει το μισό Καραϊσκάκη, το οποίο μετά το 2019 (που θα έχει απαλλαγεί απ' όλα τα δάνεια) θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρο. Ο κ. Λαυρεντιάδης, εφόσον προχωρήσει το deal, θα είναι ο δεύτερος ισχυρότερος μέτοχος μετά τον Σ. Κόκκαλη.

Πλέον, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επικείμενη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος εντός της εβδομάδας θα παρουσιάσει τα νέα αποκτήματα της ομάδας και δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί για το παραπάνω ζήτημα, όπως και για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τις επαφές που είχε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Εξελίξεις και με Φερναντίνιο

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να έρθει ο Φερναντίνιο να έρθει σύντομα στην Ελλάδα και να υπογράψει για τον ερχόμενο Ιανουάριο στον Ολυμπιακό. Όλο αυτό το διάστημα οι Πειραιώτες ανταλλάσσουν έγγραφα με την πλευρά του παίκτη και όλων των εμπλεκομένων, ώστε να κλείσει σύντομα η συγκεκριμένη υπόθεση.

Στη Βραζιλία υποστήριζαν ότι απομένουν κάποια ουσιαστικά ζητήματα όχι μόνο με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά και την Μπαρουέρι, που έχει μέρος των δικαιωμάτων του, γι' αυτό προφανώς υπάρχει αλληλογραφία και με τον βραζιλιάνικο σύλλογο τις τελευταίες ημέρες.

Τεστ για «Ιέρο»-Ματ

Την ευκαιρία να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητας του Ιεροκλή Στολτίδη και του Ματ Ντάρμπισαϊρ έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια στο σημερινό φιλικό (19:00, ΕΤ1) με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων του κρητικού συλλόγου.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο «Ιέρο» ήταν πριν από περίπου 10 μήνες, όταν στις 9 Δεκεμβρίου είχε παίξει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά του, ο Άγγλος επιθετικός αποχώρησε ως τραυματίας στο φιλικό με την Μπόχουμ στις 19 Ιουλίου και είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στους κοιλιακούς. Ο Κετσπάγια θα δώσει χρόνο στους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν εσωτερικές «μεταγραφές» για την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη, ο διεθνής μπακ-χαφ δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά το επόμενο διάστημα θα ανεβάσει ρυθμό και εκτιμάται ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Καβάλα (στις 12 Σεπτεμβρίου), προκειμένου να δώσει το «παρών» στο πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών στο Champions League, κόντρα στην Άλκμααρ (στις 16 Σεπτεμβρίου).

Τέλος, ο Γκαλέτι δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, κάτι που αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο Αργεντινός θα είναι έτοιμος σε ένα δεκαήμερο, δηλαδή θα επιστρέψει στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς.

Στην αποστολή των Πειραιωτών στην Κρήτη μετέχουν οι: Ρ. Μπράβο, Λεονάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κόβατς, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Πάντος, Πάρντο, Ντιόγο, Ντουντού, Στολτίδης, Ντάρμπισαϊρ και Ρουγκάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES