6 Σεπ 2009

ΠΑΟ: Δοκιμάζει τον Καντέ


Να αποδείξει στον Χενκ Τεν Κάτε ότι μπορεί να τον υπολογίζει στη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού θέλει ο Σεντρίκ Καντέ στο σημερινό (19:00, ΝΕΤ) φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ο 30χρονος αμυντικός ήταν στο εκτός έδρας φιλικό με τη Χόνβεντ στις 9 Αυγούστου, στη συνέχεια τραυματίστηκε και είχε μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Δεν αποκλείεται ο Ολλανδός τεχνικός να τον χρησιμοποιήσει ως ανασταλτικό μέσο, αφού απουσιάζουν όλοι οι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε αυτή τη θέση. Άλλωστε, ο 55χρονος προπονητής έχει χρησιμοποιήσει σε φιλικό τον Γάλλο ως αμυντικό χαφ.

Εκτός του Καντέ, ο Τεν Κάτε υπολογίζει τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό του, και αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς απέναντι στους Βολιώτες. Η αποστολή των «πράσινων» αποτελείται από τους Γκαλίνοβιτς, Καρνέζη, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Σαριέγκι, Μαρίνο, Χριστοδουλόπουλο, Ρουκάβινα, Σισέ, Λέτο, Πετρόπουλο, Γκάμπριελ και τους Μίχα, Κάσα, Βλάχο και Γεωργόπουλο (σ.σ.: οι τέσσερις ποδοσφαιριστές προέρχονται από την Golden Team).

Ο Δάρλας έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα και οι Κλέιτον, Μάντζιος (που δεν υπολογίζονται από τον Τεν Κάτε) προπονήθηκαν μόνοι τους υπό τις οδηγίες του Βασίλη Καλαποθαράκου.

* Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επιστρέφει ο Βύντρα, φεύγει ο «Κάρα»

Στην προπόνηση της Τετάρτης θα βρίσκεται ο Λουκάς Βύντρα, αφού αποβλήθηκε άδικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Βέλγο διαιτητή Φρανκ Ντε Μπλέκερε στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ελβετία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Αντίθετα, ο Γιώργος Καραγκούνης κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό στο χθεσινό του ατομικό πρόγραμμα και θα αναχωρήσει για την Μολδαβία, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την ομώνυμη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES