6 Σεπ 2009

ΠΑΟΚ: Τίποτα το σοβαρό ο Βιτόλο

Δεν εμπνέει ανησυχία στον ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Βίκτορ Βιτόλο στο χθεσινό νικηφόρο φιλικό με τον Πανσερραϊκό. Ο Ισπανός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο τον αντικατέστησε ο Φερνάντο Σάντος, βάζοντας στο παιχνίδι τον Πάμπλο Γκαρσία. Μετά το τέλος του ματς με τους Σερραίους, ο 26χρονος παίκτης δεν είχε κάποιο πρόβλημα και υπολογίζεται κανονικά από τον Πορτογάλο τεχνικό ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Κυριακής (16:45, Novasports 1) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί και με τα δυο συστήματα τα οποία δουλεύουμε και όσα μας ζητάει ο προπονητής. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε και κάνουμε είναι να μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σύστημα, όποια κι αν είναι η αρχική διάταξη των παικτών», δήλωσε ο Βιτόλο και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, λέγοντας: «Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ήταν μια δυνατή φάση, αρχικά αισθάνθηκα ενόχληση, αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα».

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί, ο Ισπανός υποστήριξε: «Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με ένα φιλικό. Θεωρώ ότι η ομάδα θα δουλέψει πολύ καλά και σε εκείνο το παιχνίδι, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου θα κάνουμε το παν για το διπλό».

Καταλήγοντας, ο 26χρονος παίκτης μίλησε με καλά λόγια για την ομάδα του Πανσερραϊκού: «Είναι μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την άνοδό της στη Superleague. Έχει παίκτες με ποιότητα, αρκετά καλό προπονητή, και όλες τις βασικές συνθήκες για να κάνει αυτό που θέλει».

Βιεϊρίνια: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Από την πλευρά του, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη: «Είναι πάντα καλό όταν κερδίζει ακόμα και σε φιλικό. Για μένα είναι το ίδιο σε όποια θέση και αν αγωνίζομαι. Στην Τρίπολη θα πάμε για να κερδίσουμε και δεν μας απασχολεί αν ο Αστέρας δεν έχει δεχθεί γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όπως θα κάνουμε σε όποιο παιχνίδι κι αν αγωνιζόμαστε».

Σκόραρε ο «Μούσλι»!

Ο Ζλάταν Μουασλίμοβιτς ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Βοσνίας στην εκτός έδρας νίκη (2-0) επί της Αρμενίας, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής. Ο 29χρονος επιθετικός αντικατέστησε στο 68’ τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς και πέντε λεπτέ μετά πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ της αναμέτρησης.

Οι Βόσνιοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου, έχοντας 15 βαθμούς και τους ακολουθούν με 11 βαθμούς οι Τούρκοι. Η πρώτη θέση του γκρουπ ανήκει στην Ισπανία, η οποία μετρά επτά σερί νίκες στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES