25 Φεβ 2010

Ντε Μος: «Με προσέγγισε ο Ολυμπιακός»

Κρούση από άνθρωπο του Ολυμπιακού ισχυρίστηκε πως δέχτηκε ο Αάντ Ντε Μος επιβεβαιώνοντας τα ολλανδικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος των «ερυθρολεύκων» στο πρόσωπό του. Παράλληλα επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί πρόταση από τη διοίκηση της Καβάλας για την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ή τρία χρόνια.

«Με προσέγγισε άνθρωπος του Ολυμπιακού και με ρώτησε αν όντως λήγει το συμβόλαιό μου με την Καβάλα το καλοκαίρι. Κάτι που ισχύει. Αμέσως μετά με επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Καβάλας, ο οποίος είχε μάθει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και αμέσως μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο για δύο ή τρία χρόνια.
Απάντησα πως θα περιμένουμε να περάσει το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό
», τόνισε ο 63χρονος Ολλανδός τεχνικός στον Τύπο της πατρίδας του και πρόσθεσε: «Η Καβάλα έχει τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις μαζί μου. Είναι μία ομάδα με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Έχω το ίδιο συναίσθημα με την εποχή που ήμουν στον πάγκο της Μαλίν».

Κίνδυνος τιμωρίας

Η επίθεση μερίδας οπαδών του Ολυμπιακού σε εκδρομείς της Μπορντό με τη λήξη του αγώνα των δύο ομάδων την Τρίτη απειλεί τους «ερυθρόλευκους» με βαριά ποινή. Τα επεισόδια καταγράφθηκαν από τον Ολλανδό παρατηρητή και δεδομένου ότι οι πρωταθλητές βρίσκονται υπό καθεστώς τριετούς επιτήρησης από την UEFA, είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθούν αυστηρά, είτε με ποινή κεκλεισμένων των θυρών ή ακόμη και με αποκλεισμό!

«Έτσι και στο πρωτάθλημα»

Όντας ικανοποιημένοι μόνο από την προσπάθεια και την εμφάνιση ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπορντό οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει από χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» (Κυριακή, 16:45). Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πλέον ζητά αντίστοιχες εμφανίσεις και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρόλα, αυτά στο Ρέντη επικρατεί και μια έντονη δυσαρέσκεια για την απόφαση του διαιτητή που στέρησε το γκολ της ισοφάρισης ή έστω την ευκαιρία για ισοφάριση εφόσον έδινε το πέναλτι στον Ντάρμπισαϊρ. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων», όμως δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν στον επαναληπτικό στο Μπορντό για να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες πρόκρισης έχουν απομείνει.

Αποθεραπεία και… θεραπεία

Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν την Τρίτη και θεραπεία για τους τραυματίες συμπεριλάμβανε η χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θέλησε να μην επιβαρύνει τους παίκτες του ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Άλλωστε πρόκειται για το τρίτο παιχνίδι μέσα σε οκτώ ημέρες. Ο Ντουντού συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και ο Ντιόγκο έκανε θεραπεία για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο πόδι. Και οι δύο παίκτες θα απουσιάζουν από το ματς της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES