25 Φεβ 2010

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τετ-α-τετ εμψύχωσης

Συνάντηση με τον Νίκο Αναστόπουλο και τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας (Ντάσιο, Κούσα, Ελευθερόπουλο και Κώτσιο) θα έχουν στελέχη της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα, πριν από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Οι διοικούντες την ΠΑΕ θα εκφράσουν τη στήριξή τους στους παίκτες, όμως θα ζητήσουν να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι στην έδρα του Λεβαδειακού.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, είχε πληρώσει μισθούς και συμβόλαια, δίνοντας 60.000 ευρώ μετρητά και 190.000 σε επιταγές με ημερομηνίες Απριλίου και Μαΐου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το βράδυ ο κ. Αναστόπουλος θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να κρατήσει «ζεστό» το κλίμα μεταξύ τους. Ο προπονητής του ΠΑΣ έχει τονίσει στους παίκτες του ότι αν νικήσουν στη Λειβαδιά, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες παραμονής της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Οι Γιαννιώτες περιμένουν η Λάρισα και η Ξάνθη να στραβοπατήσουν απέναντι σε Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ώστε να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενες απώλειες των δύο ομάδων και να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή.

Τέλος, η διοίκηση πήρε την απόφαση η ομάδα να προπονηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στην Αθήνα, αφού τα γήπεδα όπου προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε κακή κατάσταση. Έτσι ο «Άγιαξ» θα αναχωρήσει την Παρασκευή το πρωί για την πρωτεύουσα, όπου το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση, το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Βοιωτία και το ματς με τον Λεβαδειακό.

Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος και τραυματίας Κώτσιος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ντάσιου και Ελευθερόπουλου, που έχουν κάκωση στην ποδοκνημική και ενοχλήσεις στη μέση αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES