25 Φεβ 2010

Κοντά σε Σάο Πάουλο ο Ντιόγο;

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ντιόγο είναι η Σάο Πάουλο, σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας. Όπως αναφέρεται στο «UOL Esporte», το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε κατ’αρχήν συμφωνία για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου φορ δανεικού μέχρι την ολοκλήρωση του Κόπα Λιμπερταδόρες (18/8), με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο. Στη συνέχεια προέκυψε κάποια διαφορά στα χρήματα που αξιώνουν οι «ερυθρόλευκοι» και μένει να φανεί αν θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τους οι Βραζιλιάνοι. Σημειώνεται πως σήμερα εκπνέει η προθεσμία για μεταγραφές παικτών που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Παουλίστα, ωστόσο η Σάο Πάουλο ενδιαφέρεται να έχει στη διάθεσή της τον Ντιόγο κυρίως για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Για τον Ντιόγο φέρεται, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, να έχει επιδείξει ενδιαφέρον και η Παλμέιρας, παρόλο που κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τα χείλη του προέδρου της, Λουίς Γκονσάγκα Μπελούτσο. Σημειώνεται πως ο Ντιόγο λόγω θλάσης θα απουσιάζει από την αγωνιστική δράση τουλάχιστον ως τα μέσα Μαρτίου.

Κίνδυνος τιμωρίας

Η επίθεση μερίδας οπαδών του Ολυμπιακού σε εκδρομείς της Μπορντό με τη λήξη του αγώνα των δύο ομάδων την Τρίτη απειλεί τους «ερυθρόλευκους» με βαριά ποινή. Τα επεισόδια καταγράφθηκαν από τον Ολλανδό παρατηρητή και δεδομένου ότι οι πρωταθλητές βρίσκονται υπό καθεστώς τριετούς επιτήρησης από την UEFA, είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθούν αυστηρά, είτε με ποινή κεκλεισμένων των θυρών ή ακόμη και με αποκλεισμό!

Σενάρια για Ντε Μος

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να προσλάβει τον Αάντ Ντε Μος στην τεχνική του ηγεσία κάνει λόγο η ολλανδική «De Telegraph». Ο 63χρονος Ολλανδός προπονητής της Καβάλας έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με το έργο του, ενώ διαθέτει πλούσιο βιογραφικό έχοντας εργαστεί με επιτυχία στην πατρίδα του και το Βέλγιο.

«Έτσι και στο πρωτάθλημα»

Όντας ικανοποιημένοι μόνο από την προσπάθεια και την εμφάνιση ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπορντό οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει από χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» (Κυριακή, 16:45). Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πλέον ζητά αντίστοιχες εμφανίσεις και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρόλα, αυτά στο Ρέντη επικρατεί και μια έντονη δυσαρέσκεια για την απόφαση του διαιτητή που στέρησε το γκολ της ισοφάρισης ή έστω την ευκαιρία για ισοφάριση εφόσον έδινε το πέναλτι στον Ντάρμπισαϊρ. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων», όμως δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν στον επαναληπτικό στο Μπορντό για να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες πρόκρισης έχουν απομείνει.

Αποθεραπεία και… θεραπεία

Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν την Τρίτη και θεραπεία για τους τραυματίες συμπεριλάμβανε η χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θέλησε να μην επιβαρύνει τους παίκτες του ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Άλλωστε πρόκειται για το τρίτο παιχνίδι μέσα σε οκτώ ημέρες. Ο Ντουντού συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και ο Ντιόγκο έκανε θεραπεία για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο πόδι. Και οι δύο παίκτες θα απουσιάζουν από το ματς της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES