25 Φεβ 2010

Ρόμα-Παναθηναϊκός

Στις 20.00 η σέντρα στη μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα στην Ιταλία στον επαναληπτικό της φάσης των «32» του Europa League. Οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το 3-2 του ΟΑΚΑ και να πάρουν την πρόκριση. Μετάδοση του αγώνα από τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1. Με σύστημα 3-4-2-1 ο Παναθηναϊκός, Σισέ στην κορυφή της επίθεσης και Νίνη, Σαλπιγγίδη πίσω από τον Γάλλο, ξεκινά ο Παναθηναϊκός.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΜΑ: Ντόνι, Ζουάν, Μεξές, Ρίισε, Κασέτι, Μπρίγκι, Ταντέι, Ντε Ρόσι, Περότα, Τσέρτσι, Βούτσινιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Νίνης, Σισέ.

Σαράντα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι παίκτες της Ρόμα κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα και ένα λεπτό αργότερα ακολουθούν και οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού".

Περίπου 5.500 φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο "Ολίμπικο" μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Περισσότεροι από 8.000 αναμένεται να βρεθούν τελικά στο γήπεδο.

Μήνυμα από τον Νικόλα Πατέρα, μετέφερε ο Κώστας Αντωνίου: "Σας εύχομαι καλή τύχη για το σημερινό ματς. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να προκριθεί. Πάμε να περάσουμε. Τιμήστε το κόσμο που ήρθε να σας συμπαρασταθει", ήταν τα λόγια του προέδρου του "τριφυλλιού".

Από το πρωί όλοι οι δρόμοι της Ρώμης θυμίζουν… "Λεωφόρο" με τους οπαδούς των "πρασίνων" να τραγουδούν ζητώντας πρόκριση και…τίτλο*Εκτός αποστολής ο Καραγκούνης που ανέβασε πυρετό.

Η Ρώμη έχει βαφτεί πράσινη. Κάνοντας μια μικρή βόλτα στις μεγαλύτερες πλατείες της ιταλικής πόλης, δεν βλέπεις τίποτα άλλο από Έλληνες, οι οποίοι με κασκόλ και εμφανίσεις του Παναθηναϊκού έχουν δώσει άλλο χρώμα στην καθημερινότητα των Ιταλών. Χωρίς ακρότητες και συγκεντρωμένοι στην Piazza Di Spagna από νωρίς το πρωί, τραγουδούν και προετοιμάζονται για τη δική τους…μάχη στις εξέδρες του «Ολίμπικο». Ο ήλιος και η σχετικά υψηλή θερμοκρασία, σε σχέση με τις τελευταίες δύο ημέρες, βοηθούν στο μίνι-πάρτι που έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες. Σε τρία κεντρικά σημεία της Ρώμης υπήρχαν ειδικά περίπτερα και η πώληση των εισιτηρίων συνεχίστηκε μέχρι και αργά το μεσημέρι, αφού οι τελευταίοι φίλαθλοι της ομάδας έφτασαν σήμερα στην Ιταλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES