16 Ιαν 2010

Μάκος: «Μας αδικούν και δεν μας σέβονται»

Κανένας δεν σέβεται το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ, όπως υποστηρίζει ο Γρηγόρης Μάκος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», ο μέσος της Ένωσης μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος από την αρχή της χρονιάς, για την ευθύνη που αναλογεί στον ίδιο και τους συμπαίκτες του αλλά και για τον Μπάγεβιτς που είναι… «μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ».

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Μάκου:

-Σε τι οφείλεται η μέχρι τώρα πολύ άσχημη πορεία της ΑΕΚ;
«Όταν μιλάμε για την ΑΕΚ κανείς απ΄ όλους εμάς, ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, δεν μπορεί να καμαρώνει που η ομάδα βρίσκεται σε αυτήν τη θέση. Δυστυχώς για μας τους ίδιους έχουμε υποτιμήσει τους εαυτούς μας κυρίως. Δεν έχουμε δώσει αυτά που μπορούμε, ενώ υπάρχει και το πρόβλημα στα διοικητικά, που οπωσδήποτε δημιουργεί αναταραχή. Αυτό βέβαια δεν μπορούμε να το επικαλεστούμε ως απόλυτη δικαιολογία. Όπως και το ότι έχουμε αδικηθεί από τη διαιτησία. Το ξέρουν όλοι ότι σε πολλούς αγώνες μάς έχουν αδικήσει. Το κυριότερο όμως είναι ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας».

-Μπορεί δηλαδή η ΑΕΚ να πάει καλύτερα, ακόμα και τώρα;
«Φυσικά και μπορεί να πάει καλύτερα. Θα σας πω, και το πιστεύω, ότι δεν στερούμαστε σε έμψυχο υλικό από τις άλλες ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία και το έχουμε αποδείξει στα μεταξύ μας παιχνίδια. Το πιο σημαντικό απ΄ όλα όμως, είναι να βρει η ομάδα την ηρεμία της. Αν συμβεί αυτό, τότε όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

-Τι εννοείς όταν λες να βρει η ομάδα την ηρεμία της;
«Να ηρεμήσει, να μην ασχολούμαστε με τα διοικητικά. Να ξεκινήσει από εκεί η ηρεμία. Να ξέρουμε ότι έχουμε να ασχοληθούμε μόνο με την αντίπαλη ομάδα και όχι με τον κόσμο που θα ξεσπάσει στις εξέδρες εναντίον της διοίκησης. Να παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο μόνο τους αγώνες και η ατμόσφαιρα να είναι καλή. Τίποτα παραπάνω. Έτσι θα ηρεμήσουμε και θα νιώθουμε ασφάλεια. Δυστυχώς, αυτήν τη στιγμή κανένας δεν σέβεται την ΑΕΚ».

-Νιώθετε απροστάτευτοι;
«Ναι, το αισθανόμαστε και πάρα πολύ. Είμαι πρώτη χρονιά στην ΑΕΚ και δεν ξέρω αν ίσχυε αυτό και πριν. Αλλά μου φαίνεται περίεργο».

-Ο Μάκος πόσο τοις εκατό έχει αποδώσει μέχρι τώρα στην ΑΕΚ;
«Δεν έχω δώσει τίποτα από αυτό που μπορώ να δώσω. Βλέπω τον εαυτό μου και πώς με αντιμετωπίζουν και δεν τους αδικώ. Κάθε παίκτης χρειάζεται τον χρόνο του για να αποδώσει αυτό που μπορεί. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά για να εγκλιματιστεί ο κάθε ποδοσφαιριστής δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάποιοι λένε ότι ήρθε ο Μάκος και πήρε φανέλα βασικού. Εγώ ήρθα με βλέψεις, ήρθα να δουλέψω, να αποκτήσω εμπειρίες, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και μέσα απ΄ αυτήν και τα αποτελέσματα να γίνω καλύτερος και να αποκτήσω καλύτερο χαρακτήρα».

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς υποστήριξε:
«Δεν χρειάζεται να πω εγώ ποιος είναι ο Μπάγιεβιτς. Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι. Όμως, ο Μπάγιεβιτς είναι όνομα και κεφάλαιο για την ΑΕΚ και κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει. Ζω την ΑΕΚ τώρα και θέλω τον χρόνο μου για να τη μάθω. Όμως ο Μπάγιεβιτς για την ΑΕΚ είναι μεγάλο κεφάλαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES