16 Ιαν 2010

Δύσκολος καιρός για Πρίγκηπες

Η Γ.Σ. της Δευτέρας (18/01) θα κρίνει πολλά αναφορικά με το νέο τεχνικό και διοικητικό τιμ της ΑΕΚ, καθώς στο τέλος της αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο Δ.Σ. και ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του Νίκου Θανόπουλου, αλλά και ο προπονητής της ομάδας. Οσον αφορά στο τελευταίο, οι φήμες ολοένα και φουντώνουν για την απομάκρυνση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του τεχνικού τιμ και αντικατάσταση του από τον Νίκο Κωστένογλου. Παράλληλα, ο Σταύρος Αδαμίδης που θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο νέος πρόεδρος, θα εκπροσωπήσει στη συνέλευση και τους απόντες Γκούμα, Παππά. Απών και ο Νοτιάς, θα εκπροσωπηθεί από τον Νίκο Θανόπουλο. "Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό", σύμφωνα με τον Πέτρο Παππά
Ο Νίκος Νοτιάς, αντίθετα με τα όσα είχαν διαρρεύσει, δεν θα είναι παρών στη διαδικασία, ενώ δύσκολα θα είναι ο Πέτρος Παππάς. Εκεί όπου οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα επιδιώξουν να βρουν λύση στο θέμα με τη Morgan Stanley, έτσι ώστε να μπορέσει να προκηρυχτεί η αύξηση του Μ.Κ. και εν συνεχεία να καλυφτεί είτε από τους παλιούς, είτε τους νέους μέτοχους.
Θυμίζεται ότι η διοίκηση της Ενωσης έχει ζητήσει από την τράπεζα την εξόφληση του κεφαλαίου του δανείου, με εφάπαξ πληρωμή και την εξάλειψη περίπου των 2/3 των τόκων που απομένουν, κάτι που βέβαια δεν έγινε δεκτό. Για τον λόγο αυτό συνεχίζονται οι συζητήσεις και εκφράζεται αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.
Παππάς: Υπάρχει λύση
Την ίδια ώρα, ο Πέτρος Παππάς με δήλωσή του υπογράμμισε ότι υπάρχει τρόπος να σωθεί η ομάδα. Ο έλληνας εφοπλιστής τόνισε στον NovaΣπορ FM 94,6, ότι δεν θα πρέπει να γίνουν σπασμωδικές κινήσεις που θα βλάψουν τελικά την ΑΕΚ. "Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό. Τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με σωστές ενέργειες, αλλά όχι εν μέσω πολεμικής κατάστασης. Δεν πρέπει να γίνονται βεβιασμένες και επιθετικές κινήσεις, υπάρχουν δυνατότητες να σωθεί η ομάδα, αλλά όχι με βεβιασμένες κινήσεις, οι οποίες μαζί με πολεμικές ενέργειες μπορούν να αποβούν εις βάρος της ΑΕΚ".
Επιμένει ο Σκόκο
Την ίδια ώρα, ο Σταύρος Αδαμίδης φέρεται να επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Νάτσο Σκόκο, λέγοντάς του ότι σκοπεύει να του κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές, με σκοπό να χτίσει γύρω του την ομάδα. Ο έλληνας μάνατζερ πάντως επανέλαβε ότι κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει δεκτό μιας και ο παίκτης προτιμά -προς το παρόν- να αλλάξει φανέλα και πολλά θα κριθούν από την έλευση του αργεντινού ατζέντη του Σκόκο στην Ελλάδα, την επόμενη εβδομάδα.

Διάψευση σε Goal
Στο μεταξύ, ο σύλλογος φίλων ΑΕΚ της Νέας Υόρκης, προχώρησε στην διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας Goal που εμφάνιζε δηλώσεις του Νίκου Νοτιά για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. "Εκ μέρους του συλλόγου της ΑΕΚ Νέας Υόρκης θα θέλαμε να ενημερώσουμε το Ελληνικό κοινό ότι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Goalnews" με ημερομηνία 13-1-2010 ήταν ψευδές και ανυπόστατο.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της ετήσιας βασιλόπιτας του συλλόγου μας είχαμε την τιμή να παραβρεθεί και ο κ.Νοτιάς. Η όλη εκδήλωση ήτανε σε πολύ ζεστό κλίμα και ο κ.Νοτιάς μίλησε με όλα τα μέλη, τα παιδιά, τις οικογένειες αλλά ποτέ δεν ανέφερε αυτά τα πράγματα που γράφηκαν στην συγκεκριμένη εφημερίδα. Είναι απορίας άξιο πως δημιουργούνται θέματα από το πουθενά. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η αγαπημένη μας ΑΕΚ και δεν μπαίνουμε σε μικροπολιτικές που ταλαιπωρούν την ομάδα μας. Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου".

Στην Αγγλία ο Νέμεθ
Στα αγωνιστικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, με τους παίκτες να παρακολουθούν σε βίντεο τον προσεχή αντίπαλό τους, ενώ στη συνέχεια έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Ο Σάββας Γκέντσογλου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσεγια κάκωση στο γόνατο, ενώ ο Κρίστιαν Νέμεθ δεν συμμετείχε στην προπόνηση, καθώς ταξίδεψε στην Αγγλία για να εξεταστεί από τους γιατρούς της Λίβερπουλ. Ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει τη Δευτέρα (18/01).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES