16 Ιαν 2010

Βασικοί Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος


Χωρίς αρκετά βασικά στελέχη του ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό την Κυριακή. Αυτό το γεγονός αναγκάζει τον Νίκο Νιόπλια να φρεσκάρει την ενδεκάδα της ομάδας και να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής να παίξουν από την αρχή του αγώνα.

Ο Πετρόπουλος και ο Χριστοδουλόπουλος είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα του τριφυλλιού. Ο νεαρός επιθετικός αντί του Σισέ και ο μέσος αντί του Λέτο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Κλέιτον, αλλά με λίγες πιθανότητες. Στην περίπτωση ο Νίκος Νιόπλιας επιλέξει τον βραζιλιάνο για την 11άδα, τότε, ο Πετρόπουλος θα μείνει εκτός και ο Σαλπιγγίδης θα μετατεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Η τελευταία αλλαγή που ίσως κάνει ο Νίκος Νιόπλιας είναι στην άμυνα, με τον Σαριέγκι να παίρνει τη θέση του Μπιάρσμιρ.

Από την αναμέτρηση της Κυριακής θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Σισέ και Κατσουράνης, ο Σιμάο ο οποίος λείπει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική ομάδα της Μοζαμβίκης. Απόντες είναι και οι τραυματίες: Ρουκάβινα, Μαχλελής και Λέτο.

Κανονικά ο Σεϊταρίδης

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε την Παρασκευή ο Σεϊταρίδης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Έτσι ο διεθνής αμυντικός ίσως να είναι στην αποστολή για την αναμέτρησης της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES