16 Ιαν 2010

Στην αποστολή, αλλά αμφίβολος

Στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Καβάλα (17/1) συμπεριλήφθηκε ο Ντιόγκο. Ωστόσο, ο βραζιλιάνος, η μαγνητική του οποίου έδειξε ερεθισμό στους κοιλιακούς, δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή (15/1), με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το δύσκολο παιχνίδι στο Ανθή Καραγιάννη. Στο μεταξύ, η ανταλλαγή συγκεκριμένων εγγράφων απομένει για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χεσούς Ντάτολο. Βροντερό παρών ετοιμάζονται να δώσουν στο Ανθή Καραγιάννη οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.
Ο Ντιόγκο θα δοκιμάσει στην προπόνηση του  Σαββάτου (16/1 14:30GR) να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα. Αν τα καταφέρει θα ταξιδέψει κανονικά στην Καβάλα, ενώ θα είναι και το φαβορί για την θέση του βασικού επιθετικού. Διαφορετικά, θα κοπεί από την 19άδα και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την τηλεόραση.
Σε αυτή την περίπτωση, τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνει ο Λούα Λούα, που σκόραρε στο φιλικό με τον Ιωνικό και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ κι ο Ντάρμπισαϊρ διατηρεί ελπίδες για να είναι στους πρώτους έντεκα.
Οι υπόλοιπες δέκα θέσεις έχουν μάλλον ξεκαθαρίσει. Νικοπολίδης, ο Γκαλίτσιος (δεξιά) και ο Ραούλ Μπράβο (αριστερά) στα άκρα, Μέλμπεργκ, Αβραάμ το αμυντικό δίδυμο, Τοροσίδης και Μαρέσκα τα αμυντικά χαφ, Ζαϊρί και Λεονάρντο στις πτέρυγες, ενώ ο Οσκαρ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο.
Σε ότι αφορά τον Ντουντού, που είναι εκτός αποστολής, όπως κι οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μήτρογλου και Κατσικογιάννης, ο βραζιλιάνος ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης. Ο Σοϊλέδης έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Μήτρογλου πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Οι 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Καβάλα (με ερωτηματικό τον Ντιόγκο) είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο και Λούα Λούα.
Τα τυπικά για Ντάτολο
Σε ότι αφορά την υπόθεση του Χεσούς Ντάτοτο, όπως ήδη έχουμε ενημερώσει, ο αργεντινός έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και απομένει η ανταλλαγή συγκεκριμένων εγγράφων, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής. Μόλις γίνει αυτό, θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του (ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι) από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και ο 26χρονος θα έρθει τις επόμενες μέρες για να υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει προπονήσεις.
Εκστρατεία στο Ανθή Καραγιάννη
Την στήριξη περίπου 7.000 φιλάθλων (ίσως και παραπάνω) του θα έχει ο Ολυμπιακός στο Ανθή Καραγιάννη. Για ακόμα μία αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με προβλήματα, αλλά οι φίλαθλοι της ομάδας ετοιμάζουν... απόβαση στην Καβάλα, ούτως ώστε να δώσουν βροντερό παρών και να την βοηθήσουν στην επικίνδυνη αυτή αποστολή.
Οργανωμένοι και μη φίλαθλοι των ερυθρολεύκων έχουν διοργανώσει εκδρομές τόσο από τον Πειραιά, όσο και από άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Η συσπείρωση του κόσμου είναι μεγάλη για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και το συγκρότημα του Ζίκο θα έχει και δωδέκατο παίκτη στην Καβάλα.
Οι περισσότερες εκδρομές θα φτάσουν στην πόλη της Μακεδονίας με λεωφορεία και αεροπλάνα, ενώ κάποιες άλλες μέσω θάλασσας και το Ανθή Καραγιάννη την Κυριακή (17/1) θα θυμίσει... Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES