16 Ιαν 2010

ΠΑΟ: Δυσκολεύει του στόπερ

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφή με τη Χετάφε για την περίπτωση του «Κάτα» Ντίας, όμως η ισπανική ομάδα δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Στο «τριφύλλι» καταβάλλουν προσπάθεια να έρθει ένας ποδοσφαιριστής με τη μορφή δανεισμού και να οριστεί οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει ζητήσει, αν έρθει αμυντικός, να είναι ενεργός για να προσφέρει άμεσα. Το ενδεχόμενο να αποκτηθεί τώρα ως δανεικός ένας στόπερ, ο οποίος παίζει βασικός στην ομάδα του, είναι πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά στην υπόθεση του «Killer», ο οποίος αναζητείται να ενισχύσει την αμυντική γραμμής της ομάδας. Πολλά θα κριθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τον Φερνάντο Μέιρα, ο γενικός διευθυντής της Ζενίτ, Μαξίμ Μιτροφάνοφ, δήλωσε στη «SportDay»: «Δεν έχουμε καμία ενόχληση από τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι στις προθέσεις μας να παραχωρήσουμε τον Φερνάντο, ωστόσο κάποια πολύ καλή πρόταση τη συζητάμε. Κι όταν λέμε πολύ καλή πρόταση, εννοούμε πρόταση αγοράς».

Φανέλα βασικού σε Πετρόπουλο, Κλέιτον

Θέση βασικού στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού διεκδικούν ο Αντώνης Πετρόπουλος και ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Νίνη, Χριστοδουλόπουλο και Πετρόπουλο.

Η προπόνηση των «πράσινων» έχει προγραμματιστεί στις 18:00 και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας (δεν θα είναι οι τιμωρημένοι Κατσουράνης, Λέτο, Σισέ, ο Σιμάο -που είναι στο Κόπα Αφρικα-, οι τραυματίες Μαχλελής, Ρουκάβινα και ο ανέτοιμος Σεϊταρίδης) για τον αυριανό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports1) αγώνα με τον Πανθρακικό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Εμείς μπορούμε να το κάνουμε εύκολο. Πρέπει να πιέσουμε από το πρώτο λεπτό», είπε στους παίκτες ο κ. Νιόπλιας και θέλησε να αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η πρόκριση επί του Πιερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES