16 Ιαν 2010

ΑΕΚ: Τα «μηνύματα» του Παππά

Δύο είναι τα μηνύματα που θέλησε να περάσει ο Πέτρος Παππάς, μέσω της δήλωσης που έκανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Αρχικά ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ ζητεί από τον κόσμο ηρεμία και συμπαράσταση από την πρώτη μέρα εφαρμογής του σχεδίου, θέλοντας να κυλήσουν όλα ομαλά στη διαδικασία της γενικής συνέλευσης το πρωί (09:00) της ερχόμενης Δευτέρας.

Ωστόσο, το «σωστές ενέργειες» και το «μη βεβιασμένες κινήσεις» αφορά την υπόλοιπη διοικητική ομάδα της «Ένωσης». Το θέμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς διχάζει τους μετόχους και δήλωση-στήριξη του κ. Παππά στον 62χρονο προπονητή φαίνεται ότι αιφνιδίασε και ενόχλησε τους Σταύρο Αδαμίδη και Γιώργο Κιντή.

Η νέα μετοχική ομάδα είχε συμφωνήσει στην αντικατάσταση του Σερβοέλληνα τεχνικό και η τοποθέτηση του 56χρονου παράγοντας της ΠΑΕ εξέπληξε και εξέθεσε τους υπόλοιπους. Ο κ. Παππάς θέλησε να εξηγήσει ότι δεν είναι καλό να ξεκινήσει η «νέα ημέρα» με «βεβιασμένες και επιθετικές κινήσεις» και ζήτησε «ηρεμία» και «καθαρό μυαλό» από τους ανθρώπους που θα «τρέχουν» από εδώ και στο εξής την ΠΑΕ.

Πέρα από το θέμα του Μπάγεβιτς, οι κ.κ. Αδαμίδης και Κιντής έχουν ζητήσει εγγυήσεις για το ζήτημα της Morgan Stanley, η οποία δεν απάντησε ούτε χθες στην πρόταση που της κατατέθηκε για νέο διακανονισμό του ομολογιακού δανείου της ΑΕΚ. Ο κ. Κιντής θα ήθελε η συγκεκριμένη υπόθεση να έχει κριθεί μέχρι τη Δευτέρα, όμως αυτό μοιάζει απίθανο. Η «SportDay» αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη νέα πρόταση που θα γίνει.

Εν τω μεταξύ, κανείς από τους μετόχους δεν εμφανιστεί στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, οι Νίκος Νοτιάς και Νάσος Θανόπουλος θα εκπροσωπηθούν από τον Νίκο Θανόπουλο, οι Πέτρος Παππάς και Γκίκας Γκούμας από τον Σταύρο Αδαμίδη.

«Δεν θα δεχθεί πρόταση ανανέωσης ο Σκόκο»

Το ενδεχόμενο ο Νάτσο Σκόκο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, αν η «Ένωση» του καταθέσει σχετική πρόταση, απέκλεισε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού, Παύλος Διαννής, μιλώντας στη «SportDay».

«Από την ΑΕΚ δεν μας έχουν πει κάτι για ανανέωση συμβολαίου του παίκτη. Στην τελευταία επικοινωνία που είχα με τον κ. Αδαμίδη πριν από περίπου δέκα ημέρες (σ.σ.: σε μια φορτισμένη συζήτηση) και όταν εγώ τον κάλεσα για να τον ενημερώσω ότι ο Σκόκο θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, μου είπε ότι η κατάσταση στην ομάδα θα βελτιωθεί. Μου είπε εκ μέρους της ΑΕΚ ότι τα πράγματα θα φτιάξουν και ότι ο Σκόκο θα μείνει στην ομάδα», ανέφερε αρχικά και ερωτηθείς για το ποια θα ήταν η θέση του παίκτη σε ενδεχόμενη πρόταση της ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο, επανέλαβε αυτό που είχε πει πριν από μερικές ημέρες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: «Δεν θα δεχθούμε».

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη ενδέχεται να έρθουν στην Ελλάδα οι μάνατζερ του Σκόκο, Φαμπιάν Σολντίνι και Μαρτίν Μοντέρο, και θα προσπαθήσουν να ασκήσουν πίεση στην ΑΕΚ, η οποία έχει δεσμευτεί ότι δεν θα παραχωρήσει τον καλύτερό της παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα.

Το καθήκον τους…

Κάτω από τα «μαύρα σύννεφα» της ενδεχόμενης απομάκρυνσης του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, η ομάδα φιλοξενείται απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports1) από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Ο 62χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Αραμπατζή και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλδο και Καράμπελα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Γιάχιτς, έχοντας στα πλάγια τον Καφέ και τον Μαντούκα, ενώ πιο μπροστά θα παίξει ο Σκόκο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μπλάνκο και ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σάχα, Χέρσι, Λεονάρντο, Μάκος, Γκερέιρο, Γεωργέας, Λαγός, Μανωλάς και Ταχτσίδης. Εκτός έμειναν ο Γκέντσογλου και ο Χουανφράν, ενώ οι Γιαχάγια, Ρίκκα και Παυλής θα παίξουν με τη δεύτερη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES