16 Ιαν 2010

Με Ιωάννου και Αποστολίδη κόντρα στον Πιερικό

Χωρίς προβλήματα για τον Μπάμπη Τεννέ, και μέσα σε πολύ καλό κλίμα, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα για το δευτεριάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς, με την Ηλιούπολη, τουλάχιστον δύο αναμένεται να είναι τα καινούργια πρόσωπα στην αρχική εντεκάδα των «Φαιάκων».

Ο ένας θα είναι ο τερματοφύλακας Λουκάς Αποστολίδης, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής (είχε τέσσερις κάρτες) και στην Κατερίνη θα επιστρέψει κάτω από τα κερκυραϊκά γκολπόστ.

Ο άλλος είναι ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Ιωάννου, ο οποίος στον αγώνα με την Ηλιούπολη δεν έπαιξε λόγω πυρετού, αλλά τη Δευτέρα αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Σημειώνεται ότι στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, στη θέση του Ιωάννου, στο κέντρο της άμυνας, είχε παίξει ο Φαμπρίς Ρεπερνέ, ο οποίος είχε φορέσει και το περιβραχιόνιο.

Χθες Παρασκευή οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν το πρωί στο βοηθητικό τους γήπεδο, στα Γαζάτικα. Ο Τεννές αποφάσισε το πρόγραμμα να είναι πρωινό, προκειμένου η ομάδα να παρακολουθήσει από την τηλεόραση το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου – Εθνικού Πειραιά (έληξε 2-0 υπέρ της βολιώτικης ομάδας).

Η σημερινή προπόνηση θα είναι απογευματινή (15:00) και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας.

Στα μεταγραφικά, ο ΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29χρονου Αργεντινού χαφ του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Ματίας Βερόν.

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES