7 Δεκ 2009

Χέρι-χέρι Ολυμπιακός και Emirates

Την επέκταση της συνεργασίας του με μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες, τη «Fly Emirates», ανακοίνωσε σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν για την επόμενη διετία, ενώ άφησαν ανοιχτό «παράθυρο» για το ενδεχόμενο διαφήμισης στη φανέλα της ομάδας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παρευρέθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο εκ των αρχηγών, Λουτσιάνο Γκαλέτι, τιμήθηκε από τους εκπροσώπους της «Emirates».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γκαλίτσιος τόνισε: «Αυτή η συνεργασία δείχνει τη δυναμική του Ολυμπιακού, που συνεργάζεται με μια τόσο μεγάλη εταιρεία. Εμείς καλούμαστε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Άρσεναλ, όπου θέλουμε την πρόκριση».

Ο Έντσο Μαρέσκα δήλωσε: «Εμείς είμαστε μια ποδοσφαιρική ομάδα, το πόσο ψηλά μπορούμε να «πετάξουμε», θα φανεί στο μέλλον. Για εμάς ο αγώνας με την Άρσεναλ είναι το παιχνίδι της χρονιάς.».

Την Emirates εκπροσώπησαν οι Τέρι Φλιν, Σάρεμ Ομπαιντάλλα, ενώ από τους "ερυθρόλευκους" ο εμπορικός διευθυντής, Γιώργος Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES