7 Δεκ 2009

Ζίκο: «Η Άρσεναλ μπορεί να νικηθεί!»


Την άποψη ότι η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που έχει αδυναμίες εξέφρασε ο Ζίκο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ενόψει του μεθαυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με τους Λονδρέζους.

«Η νοοτροπία του Βενγκέρ ήταν ανέκαθεν να χρησιμοποιεί παίκτες που φέρνουν χαρά στο παιχνίδι μας, τέτοιους παίκτες που μου αρέσουν να παρακολουθώ. Τον έχω παρακολουθήσει από τότε που ήταν στην Ιαπωνία και ανέκαθεν υπήρξε φύλακας της τέχνης του όμορφου ποδοσφαίρου. Στην Άρσεναλ μπορεί να παίρνει το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές του. Έκανε τη σωστή επιλογή και πήγε εκεί, καθώς δημιούργησε μία καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, όμως δεν είναι αήττητη. Η Άρσεναλ μπορεί να νικηθεί, όπως έχει φανεί και κάποιες φορές φέτος», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Στη συνέχεια, ο 56χρονος προπονητής ανέφερε: «Προσπαθώ να παίρνω το μέγιστο από τους παίκτες μου και να τους βελτιώνω σε ατομικό επίπεδο. Κάποιες φορές ένας παίκτης έχει ποιότητα ή ταλέντο, που δεν την έχει παρουσιάσει και προσπαθώ να δουλέψω μαζί του για να τα καταφέρει. Όταν ένας ποδοσφαιριστής εξελίσσεται ατομικό, βοηθάει και την ομάδα. Αποκτά αυτοπεποίθηση και το βγάζει μέσα στο γήπεδο. Προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει τι δυνατότητες έχει και να αναπτύξει τις ικανότητές του με διαφορετική τύπου προπονήσεις. Κάθε ποδοσφαιριστή έχει μια ξεχωριστή ικανότητα και εγώ ξέρω να του τη βγάζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES