7 Δεκ 2009

«Ξύπνησαν» …Κατσουράνης και ΠΑΟ

Η αγωνιστική «πτώση» του Παναθηναϊκού διήρκησε όσο και αυτή του Κώστα Κατσουράνη. Χθες ο διεθνής μέσος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στα γκολ και το «τριφύλλι» στις νίκες. Προβλημάτισαν οι πράσινοι για την αμυντική τους λειτουργία. «Λογική η πίεση», σχολίασε ο Χενκ Τεν Κάτε μετά το παιχνίδι για την μουρμούρα του κόσμου.

Η επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό συνέπεσε με την επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στις καλές εμφανίσεις. Ο διεθνής μέσος πέτυχε δύο τέρματα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και με τη βοήθεια του Σισέ (πέτυχε ένα γκολ) οδήγησαν το τριφύλλι στην επικράτηση 3-1 επί του Ατρόμητου.

Οι πράσινοι προβλημάτισαν αμυντικά για άλλη μία αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες να έχουν ευκαιρίες να φέρουν στα «ίσα» το παιχνίδι παρά το γεγονός που έπαιζαν με δέκα παίκτες.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Υπήρχε πίεση λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων και θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα . Εγώ προσπαθώ για το καλύτερο», τόνισε ο MVP του χθεσινού αγώνα, Κώστας Κατσουράνης για τη νίκη της ομάδας του και τα δύο γκολ που πέτυχε.

Τεν Κάτε: «Λογική η πίεση»

Στην πίεση που δημιούργησαν στην ομάδα τα τελευταία τρία κακά αποτελέσματα και περισσότερο η ήττα από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Χενκ Τεν Κάτε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο.

«Όταν προηγείσαι 2-0 φυσιολογικά δεν πρέπει να υφίστασαι πίεση. Πρέπει να προσπαθείς να έχεις κατοχή της μπάλας και να δημιουργείς κι άλλες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά η πίεση ήταν μεγάλη. Είναι λογικό να υπάρχει πίεση. Η πίεση δεν έχει να κάνει τόσο με την βαθμολογία διότι αν την παρατηρήσει θα δει ότι έχουμε δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Έχει να κάνει με την ήττα από τον Ολυμπιακό. Όταν ηττάσαι από τον Ολυμπιακό η πίεση αυξάνεται και συζητιέται το ματς για εβδομάδες. Γι’ αυτό υπάρχει αυτή η πίεση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι δύο ακόμη νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Αυτός είναι ο βασικός στόχος, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να υπάρχει έντονη πίεση», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

«Χωράφι» το γήπεδο

Έντονα ήταν τα παράπονα από τον προπονητή αλλά και τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. «Είναι χωράφι για να τρώνε αγελάδες. Και σήμερα (σσ χθες) είχαμε πολλές ευκαιρίες. Τρεις από αυτές τις κάναμε γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να βάζαμε και επτά γκολ, όπως θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και τρία», σχολίασε ο Χενκ Τεν Κάτε.

«Κάναμε φάσεις και σκοράραμε σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο. Δεν το λέω για δικαιολογία. Τόσο ο Νίνης όσο και εγώ έχουμε πάθει διάστρεμμα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πρέπει να γυρίσουμε στη Λεωφόρο να παίξουμε κάνα παιχνίδι», τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καραγκούνης.

Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων

Τα 9.759 εισιτήρια που έκοψε χθες ο Παναθηναϊκός αποτελούν αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης για τη φετινή περίοδο. Μέχρι στιγμής το χαμηλότερο ήταν τα 18.000 και πλέον εισιτήρια που είχαν κοπεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αιτία –φυσικά- ήταν τα τρία κακά αποτελέσματα του τριφυλλιού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επεισόδια στο ημίχρονο

Για περίπου μισή ώρα διεκόπη το παιχνίδι λόγω επεισοδίων που έγιναν στο περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στους αστυνομικούς που φύλαγαν τους οπαδούς του Ατρομήτου με μολότοφ. Ο αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων και τους απώθησαν με αποτέλεσμα τα επεισόδια να μεταφερθούν μεταξύ της θύρας των επισήμων και του πετάλου των οπαδών του Παναθηναϊκού. «Ήταν αντιεξουσιαστές», υποστήριξε ο Στέφανος Ησαϊας. «Προφανώς όσα έγιναν δεν είχαν να κάνουν ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε με τον Ατρόμητο και ούτε με το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του γραφείου του προέδρου του ΠΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES