7 Δεκ 2009

Σαραβάκος: «Στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;»

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η άμυνα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Δημήτρης Σαραβάκος, όπως αναφέρει στη «SportDay», όπου αρθρογραφεί από την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

«Υπάρχουν προβλήματα που δεν διορθώνονται και αυτό είναι κάτι που προκαλεί απορίες. Καταλαβαίνω ότι όλα κουκουλώνονται κάτω από τις νίκες που παίρνει εύκολα ή δύσκολα η ομάδα, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται επ' άπειρον. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει βελτίωση. Ο Τεν Κάτε όταν είχε έρθει στον Παναθηναϊκό είχε πει ότι η ομάδα θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Εχει περάσει ενάμισης χρόνος και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα όμορφο. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος και αποτελεί κίνητρο. Για να το καταφέρει, όμως, ο ΠΑΟ θα πρέπει ν' αλλάξει πρόσωπο», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Στην άμυνα, τα ίδια προβλήματα σε κάθε παιχνίδι. Γιατί δεν γίνεται κάτι γι' αυτό; Εδώ δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε να μην κάνουν αυτοί οι αμυντικοί είτε η τακτική να είναι λάθος και στο τέλος πάντα μένει ακάλυπτη η άμυνα με τον τερματοφύλακα. Αν ο προπονητής βλέπει τι γίνεται, γιατί δεν αλλάζει κάτι; Και οι παίκτες καλοί, και το σύστημα καλό, και οι τρύπες να παραμένουν ανοικτές δεν γίνεται. Κάτι φταίει. Νομίζω ότι χρειάζονται μεταγραφές τον Γενάρη και ειδικά στην άμυνα. Με κάποιον τρόπο πρέπει να βρεθεί λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES