7 Δεκ 2009

Τσιάρτας: «Μια ήττα κατόρθωμα!»

Τους λόγους για τους οποίου η ΑΕΚ δεν… χρειαζόταν προπονητή για να νικήσει τον Πανιώνιο εξήγησε ο Βασίλης Τσιάρτας, όπως αναφέρει στη «SportDay», όπου αρθρογραφεί από την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

«Εκεί που θέλω να σταθώ είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει έλλειψη παικτών με προσωπικότητα και εκεί αποδίδω το γεγονός ότι έχει μόλις ένα "διπλό" φέτος. Δεν χρειάζεται προπονητής για να επισημαίνει τι χρειάζεται να γίνει στις στημένες φάσεις. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται προπονητής για να ξέρουν οι παίκτες ότι ένας πηδάει, ένας κάνει βάθος (είναι χαρακτηριστική η φάση του δεύτερου γκολ)... Δεν χρειάζεται προπονητής για να επισημάνει στον Μαϊστόροβιτς ότι ξεκινώνας το παιχνίδι από πίσω θα πρέπει να μηδενίσει το ρίσκο στις μεταβιβάσεις.

Δεν χρειάζεται προπονητής για να πει στον Σάχα πώς θα χτυπήσει τα ελεύθερα. Πλέον κάποια πράγματα "φωνάζουν" μόνα τους πως σ' αυτή την ΑΕΚ υπάρχει έλλειψη πρωτοβουλίας, έλλειψη διαχείρισης εκ μέρους των ποδοσφαιριστών σε κάθε παιχνίδι. Γιατί οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι ο προπονητής είναι μέχρι τη γραμμή του πλάγιου άουτ. Μέσα στο παιχνίδι τη διαχείριση την αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές
», τόνισε ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES