7 Δεκ 2009

Τεν Κάτε: «Δεν είστε συγκεντρωμένοι»

Αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του στις στημένες φάσεις διέγνωσε ο Χενκ Τεν Κάτε και μιλώντας στους παίκτες του προανήγγειλε δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Το ματς έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες (σ.σ τα χημικά που έπεσαν έξω από το γήπεδο δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα)», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός αλλά επισήμανε πως «… δεχόμαστε συνέχεια γκολ από στημένες φάσεις και αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, αλλά πρέπει κι εσείς να είστε πιο συγκεντρωμένοι. Ξεχνιέστε και αφήνετε αμαρκάριστους αντιπάλους».

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σαλπιγγίδης, Λέτο και Μαχλελής, με τον πρώτο να δίνει μάχη με το χρόνο για το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» και το δεύτερο να έχει αρκετές ελπίδες να παίξει. Ο Σωτήρης Νίνης έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 3-4 ημέρες, αλλά θα είναι παρών στο ματς με το Γηραιό, όπως και ο Καντέ που «κληρονόμησε» κάποια ράμματα από χτύπημα στο κεφάλι.

Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων

Τα 9.759 εισιτήρια που έκοψε χθες ο Παναθηναϊκός αποτελούν αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης για τη φετινή περίοδο. Μέχρι στιγμής το χαμηλότερο ήταν τα 18.000 και πλέον εισιτήρια που είχαν κοπεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αιτία –φυσικά- ήταν τα τρία κακά αποτελέσματα του τριφυλλιού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES